søndag 30. august 2009

Det Nye og VG i september.

Denne måneden har jeg vært så priviligert å få skrive noen treningstips for Det Nye og Vg har skrevet en artikkel om Mommy & Me .
I tillegg kommer VG på tirsdag for å ta bilder og få treningstips av meg for mor og barn.
Jeg blir så glad! Ikke for å få "trynet" på trykk, men å få dele dette med andre. Vise at det jeg gjør er 110% og noe jeg virkelig brenner for. " Det Nye " biten er så klart "just for fun" og skulle appelere til de som er noe yngre enn min gjennomsnittskunde. Eneste jeg vil påpeke er at man ikke skal gå rundt å stramme magen hele dagen... Burde stått "stramme lett av og til ".... Så sån er det..
Takk til Det Nye og Hedda Bjeren for at dere ville benytte meg :)                                                   "Det Nye" September 2009VG - Mommy & Me reportasje
Jeg føler at hele verden skulle få dra nytte av disse tipsene om hvordan benytte barseltiden SAMMEN med babyen sin når de trener fremfor å sette de på barnepass- Forstå meg riktig- Ikke noe galt på barnepass, men det første året bør man vel absolutt bruke tiden sammen med bayen om man har mulighet- Etter det første året koser også de små seg på barnepass og man trenger ikke hentes like ofte- I starten blir man ofte avbrutt av en ansatt med en baby på armen som gjerne skriker seg blå- Det er heller ikke bare-bare å trene etter fødsel- Det er dette som opptar meg- Gjør ting riktig, forebygg og få best mulig resultater uten at melka forsvinner og sørg for at magemusklene heles uten problemer. Sit Ups etter fødsel er katastrofe og dessverre kjenner jeg alt for mange som setter i gang med dette rett etter fødseln. ANYWAY.....
Jeg elsker det jeg driver med og deler gjerne med alle.  Jeg gir meg ikke før ALLE i Norge vet hva som er en korrekt holdning når du går med vogn eller før de med barn kan kjenne den flotte gevinsten av å trene med sitt barn.
Min fakkelsak er å få mor  opp og ut av sofaen og kjenne gleden av bevegelse og alt det som følger med :)

3 kommentarer:

Beate sa...

Gelder meg til å lese artiklene og kanskje friske opp noen av tipsene jeg selv fikk for en stund tilbake..

Stå på, du er en knallgod PT..

Marie sa...

Tusen takk Beate :O)

Beate sa...

Når kommer artikkelen?? Du må varsle veit..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten