mandag 14. februar 2011

Frieriet i London. Og jeg som "bare" skulle danse på Pineapple..

Jeg er så lykkelig! Gutten jeg har elsket i så mange år har fridd til meg på en fantastisk romantisk måte!Mens jeg danset på Pineapple Studio i London var Espen på "shopping". Egentlig var han på Gordon Ramseys mest eksklusive restaurant og tilrettela for den viktigste dagen vår på mange år.  Når vi kom på hotellet var han utrolig nøye med stryking av klær, å komme i tide osv.. Jeg litt mer laid back av typen "men vi er jo på ferie..". Haha.. Når vi går ut av taksien stopper vi midt mellom Vera Wangs snart nyåpnede brudebutikk og Ramseys rastaurant. Jeg legger mer merke til Vera Wang enn restauranten og forteller Espen om hvem hun er, hva hun designer og hvem som har giftet seg i hennes kjoler. 
Klar for restaurantbesøk, intetanende om at det kom til å bli en av de viktigste dagene i mitt liv....
Når vi kommer inn på restauranten går vi feil, men finner heldigvis frem til riktig del av restauranten og møter en hyggelig hovmester. Vi håndhilser og prater om restaurantent og viser oss bordet. Jeg merker at det er noen av de ansatte som visker litt rundt oss og er hellig overbevist om at det er de nye skoene mine jeg bare elsker !! Kert Geiger har helt rå sko og tenkte at det var andre som syntes det også. Espen titter og prater om stedet som om han aldri har vært der, men han har jo snakket med de som jobber der og levert ringen til Manageren.  Og rettene kommer, en etter en. Praten går lett og stemningen i rommet er bare helt utrolig romantisk. Det er tre små desserter i denne "prestige" menyen Espen har plukket ut.  Når vi venter på den andre desserten kommer vi i prat med et Amerikans par som satt ved siden av oss. Praten går lett og de forteller oss om stedet de eier på Hawaii, noe vi blir helt oppslukt i . Neste dessert kommer før jeg rekker å sette gaffelen i den som allerede er på tallerkenen. Jeg ser opp på kelneren som plutselig er manageren på resaturanten og desserten han holder er noe annerledes enn den andre.. Det er levende lys på tallekrenen og det står skrevet noe i mørk sjokolade...  Jeg skal til å lese ordentlig ( og skjønner egentlig ikke hva som skjer da jeg samtidig prater med frua på bordet ved siden av )  da  jeg ser den største diamanten jeg har sett funkle i lyset fra kaken. Herregud! Skjer dette ??? Hjertet dunker, Espen kløner seg gutteaktig rundt bordet, jeg ser massemennesker rundt bordet, Espen tar diamanten mens jeg leser høyt " Marie, vil du gifte deg med meg ?". Hæ?? What ?? Og Espen tar ringen, setter seg på kne og spør skjelvende om jeg vil gifte meg med han! Da renner øynene som fra regnskogen nedover kinnene mine, jeg puster så annerledes enn jeg noen gang har gjort og sier, ja, ja, JAAA!  Totalt blåst av stolen, sitter jeg der med en ring på fingeren og er forlovet. Alt var helt perfekt, og for første gang i mitt liv har noen klart å "lure" meg skikkelig. Har ikke ord, annet enn at " Jeg Elsker deg Espen" Ja, ja.. så var det ikke skoene som var snakkisen da, men frieriet alle var klar over for uten om meg... Passe romantisk ??  Under kan du se noen av bildene fra dagen... Nå skjønner jeg plutselig litt mer av alt som skjedde, det han sa, gjorde og "klønet" med under dagene før vi dro og kvelden alt skjedde..Ønsker alle ellers en riktig God Valentins dag og håper den blir like lykkelig som hele denne helgen har vært for meg.... 
Lure blikk  fra vi landet på flyplassen i London..... Luringen ja!
Nee av det første vi dumper borti i Covent Garden på vei til Pineapple... Åh...Espen....
Til og med toalettet på hotellet var romantsik.. Du tenker nå på alt Espen haha : )
Jeg elsker Swarowski, bling og diamanter og denne bilen var en av de første vi dumpet før Espen fridde.  Flere hundre tusen krystaller på denne Mino Morris er just my style.  Lite var jeg klar over at en ekte diamant var i lommen til Espen og bare ventet på "bedazzle" sin kommende eier.
Mmmmm.... foreløpig kun min kjekke samboer... Lite viste jeg om at han 10 timer senere var min forlovede.

Ekskusivt! Tvers over veien er butikken til Vera Wang...
Trodde det var skoene, men det var det ikke .... ha-ha... så dum jeg er!
Vi fikk tre forretter på restauranten alt skjedde...
Vinkartet kom på Ipad... 
Gresskarsuppe med trøfler og vill sopp.
Rå laks, gravet laks, rødbet og iskrem med bl.a.  wasabi.. Heaven!
Nam, lam..
En stor ravioli med bl.a. brokkoli.. Dette var det beste, selv om det kanskje ser kjedeligst ut.. 
Roastbiff med nøtte og korianderblanding.

Ved siden av Roastbiffen fikk vi verdens beste sheppards pai..
En av mange desserter...
Den viktigste desserten i mitt liv ! Hi-hi... Lyset i kaken har brent ned, ellers var det tårene våre som slukket det ....

Klær og interiør matcher kanskje ikke, men jeg vet hjertene våre matcher da dette er det mennesket ( og Stjerna...) som har gjort meg mest lykkelig noen gang. Han forstår hva mener uten å si noe, han vet hva jeg ønsker uten å spørre og han tar meg for den jeg er på godt og vondt. Elsker deg "gutten" min.. Kanskje på side å si mannen nå da, for det kreves en mann for å gjøre det du har gjort denne helgen. Takk for danseopplevelsen, restaurantbesøket, shoppingen og ikke minst det herlige frieriet. Takk!

15 kommentarer:

Serine sa...

Herregud så rørende og vakkert. Du ser fantastisk ut og jeg ønser deg alt godt. Du blir nok en av de flotteste brudene på Nordstrand. Masse lykkeønsker til dere begge.

Astri sa...

Ble helt rørt jeg...

Gratulerer så masse, Marie! Lykke til med bryllupsplanleggingen:)

Marie sa...

Takk Astri! Rørt ja.. he-he Jeg har grått så mange ganger denne helgen så det er nesten komisk. Midt på gata, under musicalen, på restaurantene, i butikkene... Snakk om jentedrømmen jeg trodde forble drøm , men som nå blir virkelig : )) Riktig fin dag til deg !

Anonym sa...

Gratulerer så mye. Vakkert par.

Anonym sa...

Fy fader så bra du ser ut! Din forlovede har virkelig plukket drømmedamen på mange måter. Lykke til på veien. Regner med det blir et flott bryllup. Ikke glem å motivere oss "tjokkiser" på bloggen din fremover da.

Hilsen Mona P.

Caroline sa...

Hell og Lykke "Aktivmamma".

Siv Karin sa...

Gratulerer so mykje, Marie!! Fantastisk frieri!! -so blir du ei ekte "bride to be" på Brude-boot camp'en i mai og ikkje "berre" PT:-)

Klem, Siv Karin og Ivar

lovelyliller.com sa...

ååååh så fantastisk! gratulerer riktig så mye! jeg er fast leser på bloggen din. du så nydelig ut og jeg digger skoene. gratulerer igjen! :D

Silje sa...

Åh! For en fantastisk måte å fri på :)
Gratulerer så mye til deg og din kjære!

Jeg ble forlovet forrige uke i København. Det var nok ikke i nærheten av å overgå dette, men det var veldig spesielt og fantastisk allikevel ;)

Tonje Skarpsno sa...

Fantastiks romantisk! Gratulerer så masse !

Anette L. sa...

Det er sååå herlig!!!! Også så flotte dere er sammen! Utrolig glad på deres vegne. Gla i deg:-)

Stor klem Anette

Beate sa...

Åååå, snufs.. Gråter noen gledestårer med deg.. Dette var utrolig koselig..

Gratulerer til dere begge!!

Marie sa...

Tusen takk! Anette : vanvittig glad i deg også- Takk for at du passet Gizmo og gjorde helgen mulig.
Takk Beate, det har trillet endel tårer her i huset og gitt ; ) Stor klem !

Christine sa...

Gratulerer, Marie! Utrolig romantisk!

Scary Mary sa...

Så koselig, gratulerer!!! Og fantastiske sko;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten