tirsdag 28. februar 2012

Gi meg mer av dette :

 Interiørbloggen 

Gi meg en blogg med møkkete vinduer, bøss i gangen,
 støvsugeren fremme og fjorårets tapet på veggene.
1990s home décor interior design Phoenix homes Design Through the Decades
Photo: Uglyhousephotos . Her kan man finne mye "stilig"...


 Livsstilsbloggen 

"Passiv Pappa "

En blogg om sunnhetshysteriet...Denne bloggen eksisterer faktisk (www.passivpappa.blogspot.com), og ble startet for å gjør narr av helseblogger (min blogg vil jeg vel tro haha )om man kan kalle det det, ha ha. Synd hun (de..) som stod bak ikke fulgte opp, for noen ganger trenger vi en litt humoristisk motvekt til alle helsebloggene. Litt humor i hverdagen er deilig så bring it on! Selv om jeg er opptatt av helse, trening, velvære m.m. så må jeg innrømme at det kan bli litt vel mye knirkefrie helseblogger så ja til helseblogger med rom for kaloririke utskeielser.


 Mammabloggen 


"Please Excuse Our Messy House..
The kids Are Making Memories"

En blogg med strekkmerker, forhøyet kortisolnivå, forsentkomming og ferdigmat på bordet. En motvekt til alle som klarer alt perfekt. SOm nybakt mor vil jeg gjerne ha en blogg å lese på som utelukkende tar for seg baksiden ved å ha flere barn og stresset rundt å være den perfekte kone. For uansett hvor sminket en blogg ser ut så er det tøft å være mor med jobb, barn, hus, vask m.m.  Å lese om andres kaos har ofte en litt oppløftende effekt på oss når huset er  rotete, leksene henger etter og man rett og slett ikke orker å lage maten fra bunn av en dag... 
Litt som hun her har det vil jeg lese mer om, og se bilder som dette : )Har du tips om noen slike blogger som over så kom med det!! 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, så enig!! Slike blogger vil mødre ha!

Anonym sa...

Utrolig den linken til ugly houses..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten