torsdag 12. juli 2012

Utdrikkingslaget mitt.


Da har jeg blitt drukket ut  og hatt en knalldag takket være Anette og co.  Hjelpes det er ikke lett for meg å bare ta i mot på den måten, men shit så gøy det var!! Utrolig glad for at hun ikke sendte meg til Karl Johan med svømmeføtter på eller at jeg måtte danse Macarena på en buss eller lignende. En dag med moro sammen en herlig gjeng med jenter var helt perfekt ! 
Aller først ble jeg overrasket på Boot Campen på Kastellet - Rett og slett LURT med store bokstaver. Marianne hadde fløyet ned fra Sunnmøre og hadde kledd seg ut før hun avslørte kidnappingen.   Grisegøy! Derifra ble jeg fraktet  i en superlekker Mustang fra ørten år tilbake og ned til Posthallen i byen.  Der stod det venner som ventet med glassene klare før en liten make-over var på plass. Utrolig koselig og jeg var rimelig sjokkert over at jeg faktisk var kidnappet, jeg er ikke så lett å lure nemlig... Etter å ha blitt stæsja opp så bar det opp på Operataket der det var klart for FOTOSHOOT!
 Jada, her var det duket for knallbilder ute, men så åpnet hele himmelen seg. Snakk om uflaks..  Det MEN det gjorde ikke noe, det ble tid til en liten shoot inne på Operaen.
Utrolig vanskelig å posere når man nesten ikke har turt å se seg i speilet en gang etter man ble gravid, men med mase hjelp fra jentene ble et par poses da hvertfall ; )
Etter shooten så skulle vi alle se Kingwings VS Nasjonalballetten. Utrolig moro - og ikke nok med det så kom Stjerna mi og mamma for å være med. Knallforestilling og selv min mor som har trålet operaen i noen år var mektig imponert. Etter forestillingen kunne Marinne og jeg mimre litt med Morad, Preben og Marvin.
 Etter flere timer på Operaen så var det på tide å få i seg noe mat og det hadde jentene ordnet til på Step Up. Langbord med MASSE god mat og snadder med diverse "streker" på lur. Jeg lo så jeg grein når gaveleken holdt på - herregud så mye moro og ikke minst når jeg måtte lese et dikt jeg skrev da jeg var 12 år, om min forelskelse til gutta i bandet NKOTB. Biebertilstander er ingenting mot hvordan vi var med NKOTB hehe. Til og med en video fra jeg var tenåring og Cheerleader for VIF hadde min forlover sporet opp, GO`elg på NRK om du husker... *flau*
Diverse gaver fra gjett-hvem leken. 
At det ble en del dans denne kvelden kom vel ikke som noen bombe da fem av jentene som underviser i en eller annen form for dans og noen av jentene har jeg praktisk talt litt venn med på dansegulvet i sin tid . Selv sliter jeg med et kne så jeg tok det til en forandring litt rolig på dansegulvet, men fikk nå inn noen takter for gamledagers skyld med Marianne -  herlig !! Ellers sørget både Silje og Marianne for vidunderlig oppvisning hele kvelden, selv på tåspiss faktisk.
Snakk om solstråler på dansegulvet  a!
Min kjære forlover og meg.
Jeg må få takke dere som kom og gjorde dagen fin og spesiell! Jeg har nå opplevd overraskende babyshower og utdrikking på litt over et halvt år og må bare takke min herlige forlover Anette for det. 2011 var et tøft år på veldig mange måte, men  disse to overraskelsene har virkelig vært et lyspunkt i hverdagen. TUSEN TAKK! Nå er det bare 4, uker til bryllupet mitt og så er det tilbake til hverdagen og være den normale, kjedelige mamma-marie : ) Ha en deilig dag !!


1 kommentar:

Anonym sa...

For en flott gjeng jenter!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten