lørdag 22. januar 2011

Vet du hvem dette er ? Han + meg = sant om tre uker!


Kanskje det ringer noen bjeller om jeg sier Pineapple Studios ! JA, Loui Spence fra et av verdens mest omtalte dansestudioer i verden! Og om tre uker finner du meg midt i en av de mange salene deres i Covent Garden ! Jeg har ikke ord og jeg begynte å gråte når Espen ringte og fortalte at han hadde snakket med Pineapple Studio i London... Snakk om å vite hvordan man skal glede en overarbeidet og veldig sliten kjærste. Han kjenner meg så godt så jeg begynner nesten å gråte igjen når jeg skriver dette. Han har ordnet med barnevakt ( tusen takk Pål-simen og Ida ) og hundevakt ( tuuusen takk kjære, vakre Anette ) - noe som ikke alltid er så enkelt å få til. Her er det stort sett kun "fri" hvis det skjer noe viktig med jobb så dette er spesielt.

 De som kjenner meg vet jeg ble mamma tidlig i 20 årene,  midt i studier og planer om ditt og datt. For at vi skulle klare oss her på Nordstrand var vi nødt til å skyve hobbyer til side og jobbe for å få endene til å møtes. Da sluttet jeg å ta faste danseklasser selv, min store sorg... Jeg deltar på workshops og har vært i utlandet i ny og ne, men den passion jeg har i meg får ikke riktig utløp.. Det merker jeg når jeg danser for meg selv på studioet.. Blir litt trist, men danser det litt ut når jeg er alene.  Men som den kjærsten Espen er så har han trykket på de rette knappene ( igjen ) og fått meg kjempe lykkelig da han tar meg  med til London for å DANSE, DANSE, DANSE på eget initiativ !!!! Jeg blir aldri profesjonell danser på en scene og vil aldri få tid til å jobbe som koreograf annet enn på studioet og en og annen mindre event.... Det er det alt for mye administrativt som må gjøres- En ny passion har sprunget ut i livet mitt og det er å gi andre danselystne en mulighet slik at de kan følge drømmen sin. Jeg har fulgt drømmen min, selv om det har gått litt fortere og jeg har hoppet over noen kapitler. MEN, jeg brenner for mitt dansestudio og jobber av hele mitt hjerte for at disse barna som er hos oss skal ha det trygt, morsomt, lærerikt og inspirerende. Den som tror jeg gjør dette av økonomiske grunner må tro om igjen. Dans er lidenskap og dessverre må noen gjøre det administrative for at andre skal ha glede av å lære det ; ) MEN, jeg klager ikke- tvert i mot. Jeg føler meg beæret over å få lov til å ha flere hundre barn og ungdom hos meg med ønske om å bli gode dansere og forhåpentligvis tar jeg med meg masse nye moves og inspirasjon til alle til de alle sammen når jeg kommer hjem.  ESPEN :  Loui Spence er kanskje er artig figur, men jeg regner med du vet at du betyr så mye for meg og at du har tatt dette initiativet sier så mye om deg- JEG ELSKER DEG! Sån er det bare : )  Pluss at Louie er en tanke for femininfor meg haha  ;)
Par av klassene jeg skal ta!
http://www.pineapple.uk.com/classes_and_timetable/jazz/commercial_jazz.aspx
http://www.pineapple.uk.com/classes_and_timetable/jazz/la_jazz.aspx

8 kommentarer:

Marit L. sa...

Så bra han tar godt vare på deg Marie. Det skal du nyte for det er fortjent så det holder.

Marit L. sa...

Så bra han tar godt vare på deg Marie. Det skal du nyte for det er fortjent så det holder.

Anonym sa...

Haha, er det ikke han homsen fra Tv! Han er grisebra!

Marie sa...

Takk Marit. Jeg gleder meg så utrolig mye! Ja, anonym- det er han. Han er helt rå : )

Stine Gundersen sa...

Jeg har sagt det mange ganger før, og gjentar det gjerne: du og Espen gir meg tro på at det finnes ekte kjærlighet! Jeg drømmer om at jeg en dag møter den som er like riktig for meg som det dere to er for hverandre!
Og når det er sagt, så er det ingen som fortjener den Londonturen mere enn deg Marie!!!
Masse glad i dere begge to!
Klem fra Stinemor

Marie sa...

Så hyggelig Stine : ) Det finnes en "soulmate" for alle og jeg håper du treffer din snart også. MAsse glad i deg også! KLem M

Tonje Skarpsno sa...

Kos deg masse! Jeg reiser bort i uke 8 for å danse på pineapple! Kanskje vi sees :D Gøy gøy gøy!

Marie sa...

Så kult! Jeg reiser i uke 6 jeg da : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten