søndag 23. januar 2011

" Pritty Little Liars " før og nå.


Jeg har nå sett en pilot episode av den amerikanske suksessen "Pritty Little Liars".De hotte hovedpersonene er flotte etter dagens "standard" og appelerer veldig til  dagens "ungdom" om du spør meg. Serien virker grei den, litt forutsigbar og stappet med den yngre generasjonens hotteste.  Jeg vurderte å skru av, men  så etterhvert fler og fler kjente fjes med mindre roller( for min generasjon ), nemlig mine favoritter fra da jeg var 15 år + . Tenk deg det, jeg har nå blitt så gammelt at mine tenåringsidoler har nå blitt dagens tenåringsidolers foreldre ! Eneste foreldre jeg fortsatt har i minne er foreldrene til Brenda og Brandon i " Beverly Hills 90210". Hvem husker foreldrene med mindre det er Bill Cosby ?  Ja, ja... jeg prøver å ikke tenke alder, men som alle andre er det rart  å få en slik aha opplevelse og påminnelse om at man blir eldre.  Uansett, her kan du se skuespillerne før og nå! Husker du de fra serier som Melrose Place, Akutten , Fame og Life Goes on ? Det gjør jeg, for jeg var tenåring på den tiden og det var ikke så mange serier å velge mellom..
abc_leighton_070919_ssh.jpg
Laura Leighton 1992 fra Melrose Place.                       Laura leighton 2010 i Pritty Little Liars 
                   
Chad Lowe tidlig 90 tallet fra serien " Life Goes On". Chad 2011. ( Bror av Rob Lowe..)
      
 Holy Marie Combs på 90 tallet fra serien " Charmed". Holy Marie Comb 15 år senere
    
Nia Peepples fra perioden hun spilte i FAME på 80`tallet. Over et bilde fra 2010.

Og bare for moro skyld, her er de jeg satt spikret fast til skjermen hver uke for å få med meg. De var mine store helter og jeg så skikkelig opp til de.. Foreldrene ser du også , men hva de gjør nå vet jeg ikke... Mulig de spiller besteforeldre i en eller annen såpeopera : ) 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Og hvor ble det av all vettug informasjon om trening og kosthold ?

Marie sa...

Ha-Ha. ja der sier du noe, men for øyeblikket ligger jeg syk og jeg er ikke i stand til å tenke jobb, trening eller helse og samtidig skrive fornuftig og korrekt.
Så da skrev jeg om noe som gav meg en aha opplevelse i stedet. Sån er det : )

Tonje Skarpsno sa...

Svarte deg her også:

Ja, bare å begynne å spare! Jeg aner ikke hvilke klasser jeg skal ta faktisk. Har aldri danset på pinapple så er veldig usikker på hva som passer for meg. Har du noen anbefalinger? Jeg kunne tenke meg noe lyrisk jazz på en litt avansert nivå feks?

Tusen takk for kommentar på bloggen min:D

Marie sa...

Jeg tenkte ta det samme, men en ting som jeg anbefaler er dobbeltimen i hous på fredagene. Først teknikk, deretter koreo. Jeg simpelten elsker denne danseformen og man vet aldri hva man får for type trinn eller fra hva. Det er en sprø, deilig og vanvittig morsom måte å danse på. Ellers vurderer jeg et par privattimer i lyrisk eller masterclass, men har ikke bestemt meg for hva jeg gjør enda. GLEDER MEG !!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten