mandag 28. februar 2011

Middagstips: Pestokylling Med Bacon.



Ingredienser 
Kyllinfileter - 1-2 pr person
2 baconstrimler pr person
Pesto
Rødløk
Frisk Basillikum 
Sukkererter
Rød Paprika 
En boks hakkede tomater
Parmesan
Fløte / Kesam eller Soya-fløte-erstatning ( ca 1 dl på tre prosjoner ) 
Olje 
Fremgangsmåte

  1. Forvarm ovnen på 200 - 225 grader avhengig av ovn. 
  2. Gni kyllingfiletene i pestoen og snurr bacon rundt. Fest gjerne med stram hyssing. 
  3. Stek raskt filtene i panna på begge sider for så å legge de i en ildfast form smurt inn med  olje. 
  4. Hakk opp grønnsakene og legg i ildfasteformen.
  5. Bland de hermetiske tomatene  med 1 dl fløte ( eller kesam eller soya ) og bland   sammen med hakket basilikum før det helles over formen.
  6. Stekes i ca 45 minutter midt i ovnen. 

Ingen kommentarer:

Det oppstod en feil i denne gadgeten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...