torsdag 9. februar 2012

Til Inspirasjon. Heite mammaer før og etter..

Jeg får helt hetta av forandringene med kroppen etter fødsel. Det er ikke unormalt å få litt hetta etter fødsel, men tabu å si det høyt, alt skal jo kun være kos nå. Jeg møter ofte kvinner som opplever det slik i jobben min, men  det er gjerne litt "hysj" over det når det nevnes. Dette betyr IKKE at jeg ikke har fokus på babyen, kjære vene jeg storkoser meg til de grader og fokuserer mye mer på henne enn på meg.. Men jeg trives ikke med fødselskroppen så det betyr at jeg ikke har tenkt å godta forandringene så veldig lenge til.  Jeg har startet på kost ( med en spisedag i starten ellers sprekker jeg så det dundrer), med powerwalks og treningsøkter hjemme og på studio. 


Legger ut noen inspirerende bilder av noen kjente fjes.  Alltid moro å ha noen å strekke seg etter.
Jennifer Hudson ser fantastisk ut etter å ha fått sitt første barn!! 
Gwen Stefani har  ikke ligget på latsiden. INSPIRASJON!! 
  
Jeg ønsker ikke å bli mager og trenger overhodet ingen ikke 8`pack. Jeg vil i form igjen og ha musklene mine tilbake som ble mer eller mindre spist opp av hyperemesisen i sommer. Også vil jeg få tilbake magen min og ikke minst få på meg jeansene mine igjen. Ah.. det blir glede det !Ikke for mye forlangt av en som lever av å trene barselkvinner ?  Nå elsker jo jeg utfordringer og har stort sett som pt jobbet med andres barselkropp og må si at jeg på tross av litt  hetta synes det er litt spennende å se hvordan dette skal gå med min. At går, det er kun innsatsen det står på..

Trente du etter fødsel ? Og hvor lang tid brukte du evt  på å få kroppen tilbake igjen ?  

7 kommentarer:

Hverdagshelt sa...

Jeg er så enig... her sitter jeg halvveis i svangerskapet med bekkenløsning og klør etter å trene. Men en gutt på 1 år og ny baby i magen kan jeg ærlig si at kroppen er ikke det den var. Men planen er å starte trening 1 aug så håper bekkenløsningen er enig med meg der.. Da er babyen blitt 6-8 uker og koseperioden kan være over!
Så må si jeg digger inspirasjonsbildene i dag!

Marie sa...

Så bra de inspirerer! Jeg trenger hvertfall litt motivasjon oda hjelper det å se folk som har klart det.

Imponerende med en på ett år og en i magen- Tar av meg hatten for mammaer som deg :)

Ha en super dag videre og god bedring med bekkenet.. den shiten der vet jeg smertelig alt om.

marie :)

Anonym sa...

Wow hunHudson har virkelig blitt en flott dame. Nesten flottere etter fødsel enn før hun ble gravid jo!

Anonym sa...

Hei Marie!
Surfet på nettet og fant din fantastiske blogg i går :) er mamma til en gutt på 6 mnd. Og fant nylig ut at jeg er gravid med nr.2. Trente jevnlig før nr 1. ( er danser av yrke), men kjenner nå at kroppen ikke har rukket å komme tilbake i form igjen etter første svangerskap. Har du noen råd til meg i forhold til til trening nå? Ønsker helst å trene så mye som mulig, for jeg frykter å ' miste' dansekroppen helt. Takk for inspirerende blogg!
Kristina

Marie sa...

Hei Kristina ! Så gøy med en til på vei!! TO bleiebarn samtidig er to bleiebarn ferdig før du vet ordet av det. Herlig!!
SÅ spennende å leve av dansen. Jeg vil tror du da kommer raskt tilbake i form, men sørg for å gå powerwalks og kjør lett styrketrening et par ganger i uken. Da beholder du muskelmassen, noe du tjener masse på om du vil ha fasong og form tilbake raskt etter fødsel. Det ligger endel tips på bloggen og mer kommer fremover. Lykke til med den lille og den enda mindre som er på vei da !

Anonym sa...

heihei. føler bloggen din. den er så hygglig å lese:)
akkurat dette med fødselsvekt skjønner jeg så godt. jeg fikk en datter for 4 mnd siden, og etter 6ukerskontrollen var det rett på spenst:) har nå gått ned 17 av 20 kg og fått tilbake litt muskler. føles så godt!!! så stå på det går fort av igjen:) du er en kjempe inspirasjon!!!:)

Marie sa...

Hei og tusen takk : )
All ære til deg som har tatt av17 av 20 kg- det er ikke gjort av seg selv.
Hyggelig at du følger bloggen.
Ha en fin dag, Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten