tirsdag 24. april 2012

Søte kanelmandler

Disse mandlene  ble så gode at jeg nesten ikke kan tro at de er sukkerfrie. Det blir nesten julestemning av å lage disse da de lager en fantastisk lukt av kanel i huset.  Legger du  mandlene i vann over natten  ( før du "baker" de med kanel osv i ovnen ) så blir de ikke så kaloririke og du kan spise enda litt fler av de. NYT!  • 2 ss flytende cocosa( eller  to eggehviter  hvis du ikke har).
  • 2, 5 dl mandler 
  • 2 ss kanel ( eller så mye du ønsker ).
  • 1 / 2 ss sukrin eller sukrin/stevia ( mindre dosering...)


  1. Sett på ovnen på 150grader. 
  2. Bland cocosa og mandler for deretter å helle over kanel og sukrin (evt visp eggehvittene lett sammen og tilsett resten av ingrediensene). 
  3. Bland skikkelig godt.
  4. Når mandlene er dekket av blandingen legger du de på bakepapir på et stekebrett.
  5. Stekes midt i ovnen i 20 minutter, vend de runt etter 10 minutter. 
  6. La de stå i 10 minutter slik at de tørker. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!

Kom over bloggen din i forbindelse med research for en kampanje, og ønsket derfor å ta kontakt med deg. Jeg jobber for goviral, som kort fortalt er en av de største distributørene av online video content. Vi jobber med merker som Nike, Sony, Samsung osv. Vi har en kampanje for øyeblikket som jeg tenkte kunne passe deg og bloggen din. Flott om du svarer på epost malene.balto@goviral.com, så kan jeg sende deg en preview av filmen og forklare konseptet nærmere :) Ser frem til å høre fra deg!

Anonym sa...

Dette så skikkelig godt ut. Hvor får man kjøpt Sukrin ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten