søndag 13. juni 2010

" Frødet " Hvetefritt snadderbrød .

Det er helt uten hvete og passer perfekt som hamburgerbrød, rundstykker og vanlig frokostbrød - Da det ikke er bakepulver i oppskriften blir det ikke et høyt brød.
Frødet bør oppbevares i kjøleskapet etter at det er ferdig. 
Enjoy - sunt lett og supergodt!!


 















" FRØDET "   ( Mommy & Me brødet )

4 Egg
1/2 boks Cottage Chees
4SS Linfrø
60g havrekli
50g sesamfrø
45g solsikkekjerner
Evt litt hakkede walnøtter eller pinjekjerner
3ss Olje ( raps bakeolje f.eks. )

BRØD
Pisk eggene lett og bland inn cottage chees ( mos gjerne klumpene litt ).
Tilsett så alle de tørre ingredisensene. Når alt er blandet får du er røre ikke en deig.

Stekes i 55 minutter på 180grader.

RUNDSTYKKER
Hell i røre i muffinsformer ( halvfulle ) og stek på 180grader i ca 25 -35 minutter avhengig av form ( prøv deg frem første gang ).

HAMBURGERBRØD
Legg røre i ønsket str direkte på  matpapir. Stekes noe kortere enn rundstykkene avhengig av omrets og høyde på røren. Prøv deg frem første gang.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Dette skal jeg prøve å lage, ser kjempegodt ut. Faller det fra hverandre ? Det er jo ikke noe som limer det sammen...

Marie sa...

Å nei da- det henger så bra sammen så :)

Nina sa...

Dette var supergodt! Så enkelt å lage da. Takk for alle fantastiske oppskrifter og geniale treningstips- Du er best- Norges sprekeste mamma!

Det oppstod en feil i denne gadgeten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...