tirsdag 13. juli 2010

Lavkarbo " pasta"... å jada!

Når man ikke spiser karb til middag fra annet enn grønt om kvelden ja så kan man jo hvertfall late som . Beklager litt udelikat bilde, men det smaker kjempe godt, promise! 














Jeg må le... det ser ut som en megaporsjon, men nå skal det sies at tallerkenen jeg brukte er liten og den typen jeg pleier å servere frokosten til Stjerna på ;)

Igrendienser : 
Karbonadedeig, champignon, løk, hvitløk, chili , creme fraiche og "squashpasta".

Stek opp alt utenom squashen og tilsatt creme freche og litt lo-salt i panna før du steker inn creme fraichen. Her velger man jo Creme fraiche variant alt etter som hvilket "filosofi" man følger innen kosten eller dropper den helt om man vil det. 

Som "karb" lager du tynne strimler av squash som du legger i lettsaltet ( Natriumredusert, of course ) vann i en halv time først ( eller kortere om du har dårlig tid....) .



4 kommentarer:

Sine sa...

Må prøve den "pastaen" din!
Tenkte få meg en blogg snart jeg også. Anbefaler du blogspot eller noe annet ?

Anonym sa...

Denne "pastaen" må prøves :-)

Astri sa...

Jeg pleier å koke squaschen i noen minutter.

Marie sa...

Hei.
Ja, det går nok fint ann å både koke og dampe de, men jeg har en forkjærlighet for råe grønnsaker- Minnes med gru 80`tallets overkokte gulerøtter og brokkolikvaster ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten