tirsdag 16. april 2013

FROKOSTvafler / BANANvafler

Elita og jeg har lekt oss på kjøkkenet i dag og vi synes resultatet ble kjempebra.  Jeg er litt lei cottagechees og gresk yoghurt med banan til frokost, så vi fant ut at vi ville prøve å lage bananvafler i dag morges. Disse må på ingen måte sammenlignes med vanlige (kjedelige) vafler. Vafler er jo genialt da det finnes så utrolig mange  ting å variere med. Dette er min andre vaffeloppskrift og jeg ble ganske så fornøyd :) 
Dette er noe av det mat og kjøleskapet vårt alltid skal innehold.
Med disse basisvarene kan du lage kjempemasse Paleosnadder!































  • 2,5 dl mandelmel
  • 4 egg ( fra frittgående høner -alltid)
  • 2-3 bananer ( jo mørkere jo søtere/saftigere vafler)
  • 1ts Lo-salt eller1/2 ordinær.
  • 1 Ts knust Psyllium / fiberhusk ( kan droppes, men er med på Åsane Gi'en i maten).
  • 1ss kanel
  • 1ts kardemomme
  • 1ts Steviasukker
  • 1 Ts bakepulver
  • 1ss cocosa
  • 1/2 Ts Burbon vaniljepulver
Spis de helt nystekte da de er best varme. Kalde i matpakke kan du f.eks smøre på knuste bringebær eller tynt lag honning.
Bland de tørre varene, visp eggene lett og mos bananene.
Bland så alt sammen.


    
Blir røra tykk kan du tilsette littkokosmelk eller mandelmelk. 




De lukter helt fantastisk godt av krydder og banan når de er nystekte. 




De fallt helt klart i smak..



3 vaffelhjerter til livs på 1-2-3 -
Elita ble mett og fornøyd : )











































































































































Håper det smaker :) Hilsen Elita og mamma




Bilder skal ikke kopieres. Oppskrifter kan deles, men setter pris på at linken til bloggen min kommer frem :) 

2 kommentarer:

Nina sa...

Hun er så utrolig søt :)

en familie - en inntekt sa...

Det såg godt ut. Her er det mye inspirasjon å hente. Fin blogg :)

Det oppstod en feil i denne gadgeten
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...