fredag 4. juni 2010

Last ned de beste Applikasjoner til Iphone- Kosthold og trening

Her er mine favorittapplikasjoner som jeg gjerne anbefaler til kunder.
 Alle applikasjonene under har jeg testet ut flere ganger og noen benytter jeg av meg ukentlig. Har du noen andre du vil anbefale- kom med det, jeg tester gladelig ut !!


Nike Training er en genial  " ta med på tur " applikasjon. Her kan du sette opp egne program basert på hva du har behov for å se en gjennomgang av øvelsen på telefonen din. Noen øvelser bedre andre, men et terningkast 5 i forhold til mye annet der ute. Du kan også lage dine egen lille widget ( helt ubetydelig for meg ), noe som kanskje appelerer til de yngre som trener.

Last ned nå!


Gymboss intervalltimer! Denne er genial- jeg bestilte meg en og har klart å miste den, men ikke noe problem for jeg lastet ned applikasjonen. Denne er helt topp, men allikevel så enkel. Det går ut på at du stiller inn en alarm til å pipi, telle ned etc slik at du holder fokus på dine intervaller når du trener.
Jeg har faktisk koblet den til anlegget på studioet og benyttet den slik at jeg ikke trenger å følge med på klokken- Superb!!
En annen ting den er genial til er å stille den inn på alle måltidene dine gjennom dagen :)
Har ikke gjort det da alarmen går i mitt hode hver tredje time, men for de som lett glemmer kan den være genial. Fordelen ved å ha Gymboss "gadgetten" i stedet for applikasjonen er jo da at den ikke er i veien for å benytte telefon etc, men dette er forhåpentligvis noe Iphone snart har fikset slik at timeren kan gå selv om du ringer, hører på radio etc..
P.s.. Gymboss blir å kjøpe på Studio Step Up fra august av om alt går etter planen ;)

Last ned Gymboss her


SHAPE UP calori tracker er en genial loggbok for trening og kosthold der du kan holde tritt med alt du har spist og skalspise. Selv har jeg lagt inn det meste av maten jeg har i skap og kjøleskap ( benytter etiketten bak for å se næringsinnholdet ). Du kan daglig loggføre vann, mat og trening og holde tritt med evt vektreduksjon. Morsom ting som kan være bra for de som er usikre på hvor mye kcal et måltid inneholder etc. Sett av en kvedl og begynn å legge inn norske matvarer. Du kan sette sammen måltider og se hvordan disse kommer ut i forhold til det inntaket du trenger- Super!
Den burde være på norsk.. eneste minus, men jeg klarer meg kjempebra de gangene jeg føler behov for å benytte den :!

Last ned Shap Up  calori tracker her

101 Yoga poses er en flott app der du kan velge om du vil ha gratis med reklame eller fullversjon uten reklame. Selv har jeg den med reklame da jeg ikke stresser meg gjennom en yoga/strechingøkt anyway. Det er viktig at man  går inn på PRACTICE og lærer seg øvelsene før man setter i gang ( dersom man er nybegynner så klart ) deretter start med de enkleste  øvelsene og dobbeltapp på photoillustrasjonen slik at du får informasjon om utførelsen og ikke minst pusteteknikk. Fine bilder og kortfattet enkel informasjon om mange av de mest populære yogaformene.

Last ned 101 Yogaposes her


Utover disse her har jeg gått på mange smeller og kjøpt og lastet ned mye dr*t.
Jeg har flere, men dette er det jeg rekker for i dag. Har du testet flere løpeapplikasjoner ( Nike plus er ok ) så kom gjerne med det, men helst om du har noe å sammenligne med.

Håper dette kan hjelpe noen til en lettere hverdag i dobbel forstand ;)

Marie

4 kommentarer:

Pia sa...

Takk for bra tips!
Var ikke klar over denne bloggen, men blir nå fast leser. Håper du er flink til å oppdatere !
Pia

Anett sa...

Jeg og mannen har lastet ned "Tap & Track" - der loggfører vi alt av mat og trening.
Den har en database på over 110.000 matvarer (!), og det ligger inne ca kaloriforbruk på masse treningsformer.
Kjempekjekk logg til vekt og mat som går bakover i tid også.

Cecilie sa...

Flotte tips! Tips til hvordan jeg kan kategorisere "frøbrødet"?

Marie sa...

hei Pia.
Jeg oppdaterer når jeg har tid ( hm...) som ofte blir på kveldstid og i helger, men skal gjøre så godt jeg kan. JO flere faste lesere jo mer vil jeg bruke tiden her "inne".
Anett- så bra, skal sjekke det ut i helgen jeg-. Regner med det blir et par intervallturer så da kan det testes!

Cecilie : Jeg har lagt det inn under " Bread " - og " Other Bread" igjen jeg- bare for enkelhetens skyld -

God helg jenter!
Marie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten