torsdag 12. april 2007

Alkohol og fettforbrenning

Obs , obs... Nå er det skjerpings pågang gitt... Ikke mye utepils denne sommeren. Read and weap! Bortsett fra muskulaturen er leveren kroppens mest energikrevende organ. Leveren er viktig for vektkontroll og fettforbrenning. Når du hviler er leveren det organet som står for den største fettforbrenningen. En av de faktorene som påvirker leveren mest er alkohol. Hvis du har alkohol i blodet velger leveren å forbrenne alkohol i stedet for fett. Selv om alkoholen ikke omvandles til fett i noen særlig grad, så gjør dene prosessen at fettforbrenningen stopper opp så lenge alkohol finnes i blodet. Hvis det er ønskelig å redusere kroppsfett, bør man være måteholden med alkoholinntaket. Hentet fra infosidene til Shape4life

3 kommentarer:

Propellen sa...

Phu!! Jammen godt jeg ikke kan norsk, for hadde jeg kunnet det, hadde jeg blitt lei meg av lesningen!!! SKÅÅÅÅÅLLLLLL!!!!!

Forresten har jeg bestilt meg ny sykkel, så nå blir det snart ikke så kjedelig å holde jogge-avtalken lenger!!! Man kan SYKLE i stedet! Mye bedre enn super-kjedelig jogging...

Anonym sa...

Gosj a meg!! Skumle saker!
Så godt at jeg er en nøkter og edrulig dame til en hver tid.
Siden jeg iløpet av mine 26 år ikke har smakt noe alkohol er jeg glad for å vite at leveren min og resten av kroppen er intakt.....ehhhh!!
I Wish!
Leveren har vel hatt perioder der den har måtte jobbe på spreng for å bryte ned noen liter med alkohyler, men fy faen så morro det har vært..he..he..he.

Love you sugarpie! Peace out!

Marie sa...

Hahahahaha.... jepp. Du er jo rent kristen du når det kommer til alkohol. Jeg mener den blå drikken du sutter febrilsk på i et annet blogginnlegg her er jo bare blåbærsaft, ikke sant?
Edrueligheten sjæl ja... Love ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten