tirsdag 3. april 2007

Booooooom



Jaja.. Da er det største viruset av alle ute av kurs igjen.
Alle ser ut til å ha fått det nå. Har ikke du fått det har sikkert naboen det, har ikke naboen det har sikkert søsteren din fått det.
Overalt ser jeg folk som er rammet. Hver dag hører jeg om de grufulle symptomene eller overhører de på et eller annet toalett på et kjøpesenter..vulgære brekninger som minner mer om slakting enn brekning.
Stakars, tenker man, men det går snart over... hvis hun er av de heldige da.
Det virker som alle får dette. Vannansamlinger, oppkast, kløe,vektøkning og denne kjempe svulsten som bare blir større og større
Jaja.. jeg har hatt det selv og det var ingen lek nei :)

Smittsomt tror jeg faktisk dette er nå i vårsola.. 5stk jeg kjenner har fått det og det ser også ut til at det er flere som muligens kan ha fått det også..
Men det må jeg si.. når denne særdeles opphovnede tiden er over og resultatet av dette "viruset" kommer, stiller diagnosen seg litt annerledes. Kvalme er byttet ut med forelskelse, kløe med kos og vannansamlign med kjeeeempe cup-sizes...

Så dette "viruset" som tydeligvis herjer soverommene våre nå om dagen gjør vel kanskje nytta si.. for noen.
For oss som ble virusfri for 5 år siden sitter nå igjen med små potensielle barnevakter som senere vil endde opp med dette viruset og jeg vil bli..ja, nettopp -BESTEMOR- Herregud.. JaJa, men sån er det og det er noe vi er mer eller mindre alltid kommer til å fortsette med, utsette oss for denne hyggelige nattestrenignen som medfører små uskyldige, men dog så kravstore små vesener som bytter ut nattehygge med nattevugge..

Ja,ja.. Ida, Elizabeth, Silje, Maria , Beate og co... Lykke til med den lille, både de som er ute og de som fortsatt ligger i soveposen sin.. Jeg gleder meg til å bli kjent med de alle sammen!!

( Bilde er av "Pirata" - med termin 20 april.. vi gleder oss!! )

5 kommentarer:

Anonym sa...

hihi.. festlig...

og hvor fikk du DET bildet fra da.. dette er virkelig gamle dager..

men ja, den 20. (en mindre korrigering) april 2007 er det ventet nok et lite yndig virus av en prins..

vi gleder oss masse kan godt sies..

Marie sa...

korrigering på vei :)))

Propellen sa...

Sier GRÆTTIZZZ jeg også! Jeg har vaksinert meg i hue og ræva, og er rimelig sikker på aldri å bli rammet av dette viruset, BANNA BEIN!!! Jogget halvtime i går, svett og rød og jævlig da jeg kom hjem, men forbrant sikkert 5000 kalorier! He, he.. Men huffeluff for en kondis... Skal bedres utover våren!

Anonym sa...

hehee bra skrevet maria. sant det er et "virus"...kos merethe

Marie sa...

he-he, takk, takk.. jo smittsomt er det hvertfall ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten