mandag 28. september 2009

Det er aldri for sent å starte med dans!Det er så utrolig moro at jenter fra 30 år og oppover prøver noe nytt. Etter å ha "testet" ut Hot-street to sesonger på U & I dansestudio er det nå utrolig moro å se at dette virkelig fungerer uansett hvor man er.
Jeg har nå kjørt to runder på Studio Step Up , en workshop i Ski og to runder på U & I og da kan ikke så mange damer mellom 25 og 60 år ta feil. Dette er moro uansett bagrunn !!!
Det største komplimentet som jeg har fått er at det ikke lenger er en kjedelig mandag når uken starter på ny. Mandagen har plutselig fått en ny mening! Tenk å være med å snu en kjedelig "blå,mandag" til en dag man ikke kan vente til kommer! Så utrolig moro.
VI har jenter på HOt-Street som aldri har danset , men drevet med fotball, håndball eller ingen form for aktivitet i et hele tatt. Resultatet er igjen og igjen en gruppe damer som avslutter kurs med gode rytmer, bedre bevegelighet og ikke minst de stråler når de danser! Takk for at dere kommer på kurs , det er en sann glede å danse med dere :)))

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten