mandag 28. september 2009

Overskuddsenergi!!!!!

Det er så herlig å kjenne på kroppen at man blir rastløs på en søndag!
Her jobber jeg dobbelt hele uken, trener til man ser mannen med ljåen og gleder seg til høstferien for da skal man virkelig lade opp til de neste syv ukene i sesongen. Lørdag og søndag denne uken skulle være forbeholdt tre dansetimer og en pt-time for så å gjøre koselige kreative ting i huset ( tegne, male, lese og lage mat ). Dette var Stella såååå enig i grunnet tempoet vi holder ellers i uken. MEn på søndag morgen spretter vi begge opp og bare gleder oss til Mamma er ferdig på jobb og vi kan komme oss ut-ut-ut!!! Det endte med en herlig tur i Lambertseterskogen, en ganske "hemmelig" skog der jeg har følelsen at det kun er mine pt-kunder og meg, samt en barnehage i ny og ne som beveger seg- En oase åpner seg med blomster, bekk og trær om du bare finner "inngangen". Ja, helt riktig , vi fant masse orskjellige blomster nå i slutten av september!  I flere timer gikk vi på oppdagelsesferd, klatret, hoppet og syklet.


Det jeg skal frem til er at om man beveger seg mye midt i uken vil man etterhvert få dette man kaller overskuddsenergi! Det er den som kom kastende over både Stjerna og meg i dag.
Mange påpeker at jeg har så mye energi. NEi, i grunn er jeg ikke "blessed" med det. JEg har en hormon"feil "som gjør at i utgangspunktet er jeg veldig sliten. MEN, jeg vet at dersom man ikke bruker energi vil man heller ikke få energi! Så ja, jeg er vel en energibruker og energitaker :) I dag har jeg fri fra alt som heter undervisning, en ellers dag i uken som består av 7 timer dans , boot camp og barseltrening med mammaene mine. Dagen i morgen består av litt blogging, registrering av nye kunder og til slutt en skikkelig tur rundt sognsvann med min lille Stjerne på 7 år. Hvorfor jeg ikke holder meg hjemme når jeg først kan ? FORDI da vet jeg at i morgen blir dagen bestående av mindre energi og overskudd... Så enkelt er det.
Og den opplevelsen jeg får av at Stella opplever nye ting ute er sååå mye større enn det vi kan "oppdage" inne i vår stue på Nordstrand..

Fortsatt god helg!!!

Marie

2 kommentarer:

Beate sa...

Hihi, jeg har også funnet den hemmelige inngangen..

Marie sa...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten