Det er helt uten hvete og passer perfekt som hamburgerbrød, rundstykker og vanlig frokostbrød - Da det ikke er bakepulver i oppskriften blir det ikke et høyt brød.
Frødet bør oppbevares i kjøleskapet etter at det er ferdig.
Enjoy - sunt lett og supergodt!!
" FRØDET " ( Mommy & Me brødet )
4 Egg
1/2 boks Cottage Chees
4SS Linfrø
60g havrekli
50g sesamfrø
45g solsikkekjerner
Evt litt hakkede walnøtter eller pinjekjerner
3ss Olje ( raps bakeolje f.eks. )
BRØD
Pisk eggene lett og bland inn cottage chees ( mos gjerne klumpene litt ).
Tilsett så alle de tørre ingredisensene. Når alt er blandet får du er røre ikke en deig.
Stekes i 55 minutter på 180grader.
RUNDSTYKKER
Hell i røre i muffinsformer ( halvfulle ) og stek på 180grader i ca 25 -35 minutter avhengig av form ( prøv deg frem første gang ).
HAMBURGERBRØD
Legg røre i ønsket str direkte på matpapir. Stekes noe kortere enn rundstykkene avhengig av omrets og høyde på røren. Prøv deg frem første gang.
3 kommentarer:
Dette skal jeg prøve å lage, ser kjempegodt ut. Faller det fra hverandre ? Det er jo ikke noe som limer det sammen...
Å nei da- det henger så bra sammen så :)
Dette var supergodt! Så enkelt å lage da. Takk for alle fantastiske oppskrifter og geniale treningstips- Du er best- Norges sprekeste mamma!
Legg inn en kommentar