tirsdag 6. juli 2010

Brist i bloggingen!

Siden det er snart ny sesong på studioet blir det ikke mye bloggfokus fra meg, men nå har flere "etterlyst " meg så da får jeg vel være flink pike og gjøre "jobben" min. Det har nemlig vært litt vanskelig da jeg ikke har hatt en skikkelig funksjonell data å jobbe med siden min MAc gikk i stykker.. Benyttet Step Up Danseklubb sin PC, men den er nok like gammel som meg så det gikk veeeeldig tregt...

ANYWAY... Kort summering av siste tiden...
Jeg har blitt ...noen og tretti år...  Det er ikke bare , bare spesielt i år da flere av mine beste venner på jord gikk sammen og spleiset på ny MAC!!!! Det er helt sant! Tenk deg det da- en ny MacBook! Jeg er helt satt ut enda og blir litt våt i øyekroken nok en gang når jeg skriver det her.. Tuuuusen takk til Anette, Espen, Kristine, Stine, Mailen, HIlde, Marita, Mamma, Odd, Anne, Bjør, Therese, Kristin, Kerry, Therese og Ida. Dere vet ikke hvor mye lettere ting er for meg nå når det kommer til jobb. Jeg er så usannsynlig glad og ikke minst lettet.. Jeg var nesten klar for å bare gi opp alt som har med markedsføring og overlate det til et firma, men nå kan eg fortsette å gjøre det selv. TAKK!

Ellers ... Min skjønne kjæreste og vakre Stjerne tok turen til Byen og Stjerna bestemte at vi måtte feire dagen på Fridays på Aker brygge. Dagen ble en stor sukse for alle sammen og jeg spiste oreokake med is og diverse nam! På bursdag er det lov og da smaker det ekstra godt også, når det er lov ;)Photo: Espen J.

Ellers har jo pappa vært ganske så syk. Det har vært rimelig tøft, men jeg er redd for å skrive det, men begynner nå å bli vant med det.. Stjerna og jeg har besøkt han flere ganger og det er en glede å si at alt går bra. Han har ikke problemer med tale og går normalt, men ikke så langt om gangen.
Skal besøke han igjen på torsdag og gleeeder meg!!


Photo: Stjerna    -  
Her sitter vi utenfor Sykehuset i Østfold etter at Pappa ble utskrevet fra riksen.. Pga hull og drenering fra hjernen er sol intet tillat, men vi snek oss forsikitig ut allikevel. Ingen på SØFF som merker om en pasient mangler i 10 min uansett ;)

Så har jeg hatt en uke med sommerskole på Studioet. Fantastisk moro o gjeg gleder meg til sommerksolen i uke 33. Utrolig moro med barn som liker å bevege seg masse inne og ute! Defikk testet ZUmba og to av de dukket også opp på en ZUmbatime for voksne på Tirsdag som var fordi de syntes det var gøy! Så herlig!! Endorfiner er verdens beste "ting".
                                                                                          Frukt, smoothie is osv hører med på varme sommerdager med mye aktivitet.
Ellers har det vært flotte boot Camps på Kastellet skole og jeg er imponert over alle som møter opp i varmen- Jeg er stolt av dere- Helse føst, så strand ; )

Nei, nå er det en powerwalk i solnedgang og så vanker det litt oppskrifter til bloggen.
Håper du har en nyyydelig kveld, dette er jo bare sommernorge på sitt beste!
Ciao!
Marie :)

1 kommentar:

Inger-lise sa...

Jobu ser godt ut, du også.
Hyggelig å følge bloggen din og jeg skulle gjerne hatt litt av din disiplin når det kommer til trening.
Stolt av deg.
Hils din flotte pappa fra meg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten