søndag 26. september 2010

Høstferitips for de som vil komme hjem i litt bedre form enn når de dro. Advarer mot fristende bilder!!

Boot Camp i Tyrkia- Beste måten å kombinere trening og ferie på.

Trening, magedanskurs, latinsk pardanskurs,flott nattklubb, michelling stjerne på restauranten , badeland. Jeg jobber som reise/treinngsleder for Jomfrureiser og har fast destinasjon i Tyrkia. Her trener vi to ganger om dagen og har tilpassende foredrag for gruppen som reiser. Nå er det Family Boot Camp som reiser, men i Mai er det duket for ny tur med jenter. Årets høydepunkt og passer alle som vil komme i form, nyte god mat og vin og selvfølgeglig oppleve alt det spennende som skjer i Belek.
Gloria Golf Resort: Outside View
Vi skal i høstferien bo på Gloria Golf Resort - To like store områder til finnes på høyre og venstre side av Golf resorten som er avbildet over. Det blir spennende å se hvor vi får rom på Golf Hotellet . Er man heldig kan man hoppe rett ut fra rommet  og i et baseng. Jomfrureiser gjør alltid det beste for å få det til å bli en queentastik opplevelese - Dette kan de !
Gloria Golf Resort: little bar in the pool
En bar midt i basenget . Ser for meg en lykkelig mor med en "parasolljuice" flyte forbi her om en uke 
Gloria Golf Resort: Pool View
Basengbaren by night.
Gloria Golf Resort: PANORAMA
Selve resorten er en opplevelse i seg selv. Overalt er det nydelig arkitektur og man kan ta morgenturen rundt på det 3300mål store området og hele tiden finne noe nytt. Vakkert!
Gloria Golf Resort: Hall main building on ground floor in front of room (#1202)
Inne ved inngangen til hotelrommene på Gloria Golf Resort. Sist var vi på Gloria Serenety vegg-i-vegg som er noe mindre tilpasset barn.Nå som vi har med barn er Golf hotellet helt klart det beste. I  maii 2011 er det tilbake til Serenety med 20 flotte damer ( gleeeeder meg ).
Gloria Golf Resort: waterslides for small kidsGloria Golf Resort: Kid's pool
Jeg hadde ikke med Stjerna på 8 år i Mai, men jeg jogget og powerwalket gjennom barneavdelingene og de er helt supre. Over er et lite utdrag av hva som finnes rett utenfor hotellet for de små.
Gloria Golf Resort: Kids club
Barna har egne store lokaler med ting som skjer hele dagen og kvelden i kids Club Kurs i kampsport, arts & craft, utflukter med der. Alt delt inn i aldersgrupper.
Gloria Golf Resort: Chinese acrobats
På hotellet er det et stort amfi som er en kopi av en mange hundre år gammelt amfiteater som ligger rett utenfor Belek. Her holder blandt annet et chinesisk sirkus show og et enormt dansekompani holder to utrolige oppsetninger  som heter " Fire of anatolya" som mange sikkert har sett på Norsk tv i forskjellige sammenheng ( OL, Grand Prix m.m )
Hvis noen vil ta en morgendukkert i klorbad er alt lagt  til rette for at man skal kunne slappe godt av i basenget. 
Perfekt å ha med barna på stranden. Enten kan de ligge i skyggen i bungalowen eller hoppe på de store trampolinene langs vannet. 
Det blir Familiy Boot Camp om en uke og vi drar ned for å være aktive samtidig som vi skal nyte varmen og luksusen på Gloria Resort. 
Tennis er en fantastisk måte å holde formen på i varmen. Privatundervisning med tennislærer er intet problem. Frem med skjørtet jenter!
En tur i gymmet er alltid deilig. De har også det nyeste Kinetic systemet til Technogym- Me like, ønsker meg på studioet !
Ønsker du ikke trene boot camp med meg eller være på helsestudioet kan man ta seg en runde på den 40hull store golfbanen på området. Bla.a. Tiger Wood har gjestet banen. 
Jeg elsker frokosten på Gloria. Mellommåltider er heller ikke vanskelig å holde sunt her.
En mil med herlig sandstrand og aktiviteter for de som liker det.
Avslutningsfesten på piren har underholdning for en hver smak. Etter  sambashowet i mai kom Capoeiragutta - helt rått! 

Vil du være med meg og trene på Gloria Hotel i Mai 2011 så gå inn på www.jomfrureiser.no 
Turen er meget billig til å være all inklusive- Masse mat og drikke hele dagen uten at du behøver å tenke på å bruke penger,annet enn på shopping og spa. 
Det er allerede mange plasser som er tatt og det lønner seg å være tidlig ute. Turen betales 50 dager før avreise så gå inn å reserver nå !  Vil du være med på Bikini Boot Camp ?? 

http://www.facebook.com/event.php?eid=119580528089915

5 kommentarer:

Ingrid sa...

Dette skulle familien min ha hørt om før. Vi reiser til Mallorca i høstferien og må innrømme turen din frister mye mer. Håper det blir flere turer da.

Marie sa...

Ja, det håper jeg også! Det er første gangen Jomfrureser arrangerer en familitur så vi får se om de gjør det igjen.
MEN om du vil dra uten familien din er det fortsatt noen plasser på Bikini Boot Camp i 2011

Tonje Skarpsno sa...

Fantastisk flott! Og veldig fristende! Jeg prøver å planlegge dansetur til NYC med to småttiser på lasset...skulle hatt noe sånt der:P

Anonym sa...

Uff, dette kommer til å bli fryktelig kjedelig....hahahahaha!!!!

Anette :-)

Marie sa...

Vi har en tur i 2011 til NEw York! Da skal jeg danse-danse-danse og trene-trene-trene, men det blir vanskelig å gjennomføre med små på slep. Ingen snille besteforeldre da ?
Anette : Du har gjort et genialt valg i å velge JOmfrureiser og Studio Step Ups Boot Camp tur ; ))
Det kommer til å bli fantastsik!!!!!
Kriblet greit når jeg la inn alle bildene.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten