fredag 3. september 2010

Nytt "utstyr" på Studioet.

Logo: Studio Step Up`s 
 Jeg har jobbet på et helsestudio i mange år før jeg sluttet helt fast i mai og nå kun reiser rundt og holder gjestetimer. .Siste stedet jeg jobbet i tre år fikk jeg ikke så mye som en t-shirt eller bag med logo               ( drikkeflaske med logo fikk jeg til jul et år..). Dette mener jeg er heller dårlig da alle instruktører bør ha markedsføringsartikler på seg /med seg som jakker, bakker etc. Personlig skulle jeg helst hatt en jakke med påsydd visittkortlomme bak på ryggen så de som stod bak meg i handlekø selv kunne ta med seg dette etter å ha sett vår smashing logo  og reklame : ) Alle setter pris på å få treningstøy og det er også kjempe flott måte å synligjøre instruktører på. Jomfrureiser har og vært kjempeflinke- der har jeg fått både det ene og andre og er kjempefornøyd- der er det slik det skal være enda jeg bare har samarbeidet med de sisden mai 2010. Denne uken har jeg "smurt" jentene med litt nytt  "utstyr". Alle har fått t-shirts og utendørsinstruktører har jeg kjøpt løpejakker til som de får på mandag. Håper det faller i smak og at det blir brukt masse! Blir det brukt flittig kan det være en bag m logo dukker opp om ikke så lenge : )
 Ikke like lett å se fresh ut klokka 23.30 etter en dag med trening, jobb , shopping osv..                           Men hva synes du om boot camp jakka ? 

Logoen er bare satt inn fra word for å vise jentene ca hvordan det blir. Egentlige logen blir rosa og hvit lik den over innlegget.
Oi..speilvendt, men uansett Instruktør t-shirts..

Ja-ja.. dette er en liten start. JEg driver et lite studio og vi har ikke de samme midlene som elixia og andre store etablerte studioer- MEN, pass dere sier jeg bare. Studioet er lite, men visjonen er stor og so far har alle planene gått i boks og det før tiden... God Nattklem Marie : )

8 kommentarer:

Kristine Ramsøy-Syse sa...

Kjempe fin jakke Marie :) Jeg gleder meg til å bruke den, håper den passer da :) Tuuuusen takk :))

Marie sa...

Klart denpasser- Har jo både cm, vekt og metabolsk alder på deg så det dette er nøye planlagt ; )
Hyggelig du likte den! KLem

Anette sa...

Utrolig kul! Så snill du er :-) Nå gleder jeg meg til at alle kommer tilbake til trening etter en laaaaaaang sommerferie. Stor klem fra Anette

Marie sa...

Snill nei ! Dette er en selvfølge, men har jo ikke hatt andre boot camp instruktører før nå så da var det bare å sette i gang da.
Skal jobbe hele søndagen med å kontakte folk som har vært litt slappe siste ukene Anette. Nå er det snart jul og alle vet at det er farlig å være dovanslask når all maten kommer på bordet.. Da spretter knappene av på blusen nyttårsaften og det kan vi ikke la skje ; )
God Natt

Stine sa...

Looking good! :)

fasetter sa...

Kanskje vi som trener hos deg også kan kjøpe slike klær. Det kunne jo vært litt "frekt" å ha på når man også tener på andre studioer. Litt snikreklame om anbefaling av/for deg, tenkte jeg. Skulle gjerne hjulpet deg litt med markedsføringen.

Klem Nina

Nine :) sa...

Så bra, Marie :) De var flotte!

Marie sa...

Tusen takk for koselige tilbakemeldinger!!
Jeg skal helt klart ordne noe til kunder- Jeg prøver å finne noen som kan trykke tøffe singletter og treningsgensere, men etter å ha jobbet med treningstøy i mange år er jeg litt i overkant pirkete ; )
Nina- Du skal få en t-shirt av meg ; )
Klem !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten