onsdag 8. september 2010

Tennis,Løping, Drill, Cheerleading og Barseltrim... 1993 -2008

Deilig turvær og og ferdig med tre av dagens økter. Startet vårt første Zumba med babykurs i dag og det gikk kjempebra.Jeg har ikke så mange timer igjen av dagen når jobb og mammaplikter er gjort så skal jeg få blogget blir det i lunsjen .. Multitaskingqueen :) Tenkte egentlig legge ut en oppskrift, men så kom jeg over arkivet til aftenposten som bare gjorde kvelden min komplett i går! Her er det litt av hvert jeg har vært med på helt tilbake til jeg var ti år- Det er 22 år siden det! Føles ikke sån.. En av artiklene husker jeg ikke at jeg var med på en gang !!?? Til dere som var en del av VIF-cheerleaders og Oslo Turn Sportsdrill - jeg savner tiden så utrolig mye!!!
Tenniscamp på Hasle i 1989..hjelpes..


Den gang da jeg var tamburmajor for Ekeberg Skole og løp Grete Waitz løpet. 1993 ja. Dere ser mønsteret her eller. Kunne bare gå en vei det her ; )


Norgesmestere i Sportsdrill 1998/99.. Litt usikker. Vant WM uttaket også, men pga manglende milder i NIF fikk vi ikke reist til Hawaii allikevel.. Da la nesten hele troppen opp etter massiv trening i flere år.


Aftenposten fulgte meg en hel dag fra trening om morgenen til match om kvelden.  De var hjemme hos meg og deltok på mine forberedelser som inneholdt middag, sminking og gjenomgang av programmet. Herregud... Lite å skrive om ja, men moro å se det igjen. Ingen skal si at ikke VIF-Cheerleaders satte stemningen på arenaen hvertfall!! Goooooooo VIF!
Første Mommy & Me treningen som ikke var Pilotgruppe. Grusomme lokaler..hjelp... Tenk så mye konseptet har utviklet seg og så fine lokaler vi har nå. Yei!! 

Ha en god Lunsj , Marie : )

1 kommentar:

Anonym sa...

Men ingenting om da vi fikk 2 plass i kunstløp under mini-OL på Ekeberg vinteren 1994. Det må jo være høydaren! :)


Linda G

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten