onsdag 8. desember 2010

Julgavetips

Her kommer mine soleklare favoritter som bør stå påå ønskelisten i år.  FInner du noe du liker her så send linken til din kjære eller dine foreldre da vel- her er det noe for deg som liker utetrening, vintersport, studiotrening og hjemmetrening. Gavetipsene har pris og linker til der du kan få kjøpt gavene.


1.  Dior Moon Boots . Er man varm på hode og føtter blir man ikke syk sies det.. Da kan man like gjerne se bra ut samtidig som man forebygger forkjølelsen mener jeg. Dette er vel de ultimate afterskibootsene, og jeg ser for meg varme føtter i mange herlige kuldegrader med disse.VIL HA NÅ! Dette er det eneste produktet jeg ikke vet hvor jeg kan be nissen dra for å kjøpe det - Blir takknemlig hvis noen andre har svar på det !

2- Gavekort på Hydradermie behandling fra Guinot. Fantastisk behagelig og gjør huden myk, glatt da behandlingen gjennopretter fuktigheten i huden . Justyna på Karl Johan Hud og Kroppspleie har et så herlig vesen og forteller gladelig om hva hun gjør underveis. Jeg lærte masse så dette setter jeg høyt på min julegaveliste. Pris 1190,-   Du kan kjøpe gavekort her
Hydradermie
3. Nye Jillian Michaels Fitness Ultimatum for Wii Fit.  Genialt spill med mange gode øvelser jeg selv praktiserer på Boot Camp trening og under Personlig Trening. En økt med dette om dagen i jula og du kan spise og kose deg med skikkelig god samvittighet!  Se video her kan kjøpes her
.

4. Phillips Juicemaster  HR1861 -  Få i deg nok antioksidanter og vitaminer når det er kalt !
Denne har jeg allerede og den har vi brukt flittig det siste året.
 Genial for deg som liker å fylle kroppen med alskens nydelige frukter og grønnsaker.
 Stjerna på 8 her i huset elsker å lage juice med alt hun ellers ikke liker som tomater, stangselleri, ferske rødbeter, ingefær osv. Men når hun først får det i juice sammen litt ananass, gulerot og appelsin, ja da drikker hun det gjerne-  Pris 998,- ( 600,- billigere enn i fjor...) Denne kan du kjøpe her.
Philips HR1861/20 saftsentrifuge, - HR1861/20
5. Nike Air Max 2010. Superhotte sko som jeg gleder meg til å bruke på powerwalks når snøen forsvinner. . KOmmer i mange freshe farger!  Foreløpig har jeg ikke funnet denne varianten i Norge, men du kan kjøpe 2009 versjonen her, eller bestille her fra utlandet.
6 Reebok Kettlebell - Hvem sier at "skrot" må se ut som skrot ? Jeg elsker hard trening med frivekter og variert trening. Kettlebells har en super fassong som gjør det mulig å trene med vekter samtidig som du gjør store bevegelsesutslag. På nettet finner du masse inspirasjon fra folk som har spesialisert seg ( men pass på..mange innkompetende så sjekk siden ut litt før du starter..) Koster fra 299,- og kan kjøpes her
RE-21302 Reebok                  Reebok Studio Kettlebells 12 kg 12kg

7. Den sunne gavekurven.  Dette er bare en gave jeg ELSKER å gi og elsker å få. Fyll opp kurven med helsekostprodukter, kremer, te,mat og , kanskje en vinflaske.  Her får du masse godt å fylle kurven med, men personlig hadde jeg tatt turen til sentrum og tittet i hyllene på Helios, Life og en Le Palais des the.

'Mini' Healthy Gift Basket 


8.  Supersøte Pineapple sko . Kan brukes til dans uten hopp eller  til og fra skolen etc. Jeg vet... Når man eier sitt eget dansestudio burde man kanskje ikke reklamere for andre studioers skolinje, MEN Pineapple ligger i UK så det er nok ingen trussel.. Det er uttalige år siden jeg første gang stod utenfor Pineapple i London  og drømte meg bort.. SÅ, dette er helt klart et par sko jeg ønsker at Nissen kan kjøpe til min lille danser på åtte år her i huset- Super Sweet!


9. Kjøp et gaveabonnement på et inspirerende magasin. Masse inspirasjon kan man få fra slike blader og hver måned vil du eller venninen/søstern/mammaen tenke på deg når magasinet dumper ned i postkassen. Her kan du kjøpe gaveabonnement.
forside
Da håper vi på det beste og at Nissen kommer med mange gaver fra listen i år : )

9 kommentarer:

Anita sa...

Jeg vil og ha de moon bootsene!De var dritfine. Noen som vet hvor de kan kjøpes ?

Kristine Ramsøy-Syse sa...

Eller gavekort hos Anette :0)

Marie sa...

I know, men hun får eget innlegg på det : )

Anonym sa...

Ønsker meg slik gavekurv jeg. Men det blir veldig dyrt da.

Mona sa...

Julegavetips er vel og bra, men kan du ikke skrive mer om trening. Liker dine forklaringer og øvelsene er kjempebra, jeg har gjort alle sprettrompeøvelsene og kjente det i mange dager etterpå.
Hilsen Mona.

Anette L. sa...

Le Palais des the er helt fantastisk. Kanskje servere en kopp god te etter at man har fått massasje hos meg :-)

Anette :-)

Anette L. sa...

Og for de som har brus som sin store last kan dette være et bedre alternativ: http://www.aqvia.no/Default.asp?path=27588%2C27589&pageid=37456

Marie sa...

Det var lurt Anette : ) Tar en kopp jeg!

Anett sa...

Ååååå - her var det mye lekkert Marie ! Jeg tror jeg ønsker meg alt sammen jeg også :-)
De dritlekre Moon Bootsene kan du be nissen kjøpe her : http://www.polyvore.com/polaire_signature_gray_moon_boots/thing?id=10524932

(jammen bra du har vært så snill i år, for de kosta flesk - men guuuuud så fine !! - Synes du fortjener dem....men er jo lov å kjøpe en julegave til seg selv også ?!)

Anett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten