mandag 7. februar 2011

The Nike Blast 2011


Nike Women har holdt Conventions i flere år, men denne gangen var det en skandinavisk/finsk turnevariant med langt bedre opplegg. Noen timer så klart bedre enn andre og forbedringspotensial er det alltid, men jeg er langt mer fornøyd nå enn noen gang. Bra jobbet!
 
 
                             Rosa løper, just my style !
Jeg hadde gullplass på dancehall time med  SELVESTE Tony Stone! OMG - Han har koreografert for Michael jackson, Britney Spears + + + I utgangspunktet skulle han ikke undervise den timen jeg var satt opp på, men da Thomas Prestøe som skulle ha timen ikke dukket opp (!)  tok han og en til over timen. Så vanvittig bra gjort  ;)  har ikke ord..
Kan du gjette alderen hans ?  52 år !!!

Kari Jaquesson hadde stand og solgte kanonbra musikk jeg skal bruke på timene mine. Hun hadde også foredrag, men det kræsjet med "Chair Tease" ( som de fleste vet at jeg elsker over alt på jord ) så jeg fikk bare med meg 15 minutter.  Herlig formidling av harde fakta!   Hun har kommet med ny DVD  som jeg tenkte skrive litt mer om i et eget innlegg. 
Besøk bloggen hennes på www.jaquesson.no da vel .
Herlig time med Steve Boedt.  Han tar Zumba litt ut av boksen noe jeg digger ! Vi var en 7 - 8 instruktører som fikk danse med han på scenen en hel time for mange hundre instruktører- What a Blast !! Utrolig stemning !
Så var det guttas tur  alene på Scenen.  Siste dansen var rimelig hot som du kan se på teksten over scenen... Musikken var vel så drøy at mormor hadde puttet kamferdropsene i ørene...
Etter denne oppvarmingen var det opp på scenen. Sinnsyk stemning, for en avslutning på denne deilige helgen!! 

1 kommentar:

Tonje Skarpsno sa...

Morro! Et par fra jobben var der oxo :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten