fredag 18. februar 2011

Sexsymbol på scenen i London

Livet til den noe kontroversielle playboymodellen Anna Nicole Smith har blitt til en Operette. At de etterlatte etter den avdøde glamourmodellen vurderer å saksøke de som har satt opp stykket er vel kanskje ikke så rart ?
Photo:www.examiner.com
Dette stykket skulle jeg gjerne fått med meg sist helg, men premiæren var først i går så det ble med en titt på Operaen i stedet. Det er noe spesielt at "The Royal House of Opera" i Covent Garden faktisk har satt opp nettopp dette stykket, da det kun er noen få år siden Anna Nicole døde og de etterlatte har vært helt i mot denne fremføringen. Det positive er at Operaen nå kommer til å få besøk av mennesker som aldri ville satt sin fot inn i denne bygningen hvis det ikke var for dette " Se og Hør" lignende stykket. Men kanskje noen av disse gjestene får mersmak og kommer til å se noen av de virkelig flotte oppsetningene denne scenen har å by på. Da er det vel kanskje verdt det da ?
Dette var det første som møtte oss i Operaens foaje i London sist helg.
Tåspiss-sko som har vært benyttet på Operaen i London var signert og  innrammet på operaen.Stor kontrakst til til bildene som hang rundt av Anna Nicole....
Overalt er det oppsetninger av forskjellige slag. Pricilla ble kåret til årets nykommer på scenen i 2010.  Love the shoe!!
Drama-mama etter Phantom of the opera 12.02. 2011. 
Tviler på at Operaen " Anna Nicole " vil gå like lenge som " Chicago " har gjort på  den engelse scenen.,..

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten