tirsdag 22. februar 2011

Superjuice med lucumapulver
Lagde en juice i dag som ble kanongod! Kan jo like godt dele den her.  Jeg bruker Juicemaster fra Phillips som du kan kjøpe her. Kjempefornøyd med maskinen og den er like bra selv etter over to år med hyppig "juicing".

Lucuma, en frukt fra Peru med genial smak. 


Lucuma pulveret er genialt godt. Det er laget av en frukt som gir en karamell og nøtteaktig smak. Nydelig i  ostekaker ( sunne of course...) og i smoothies. I juicen dempes den noe syrlige smaken som kan bli litt mye for noen, spesielt barn. Lucuma-is er noe jeg lengter etter å få smake da det skal være helt himmelsk!
Jeg tar en bladning med hvetegress, spirulina og chlorella hver morgen.  Dette skal ikke blandes med citrus så da lager jeg først en del juice uten appelsin og lime. Lucuma pulvere blander jeg inn helt i slutt.   


JUICE-INGREDIENSER
Epler 
Lime 
Mango
Ananas
Appelsin 
Masse spinat 
Fersk ingefær
1 ss lucuma pulver
Økologiske gulerøtter

Er så fornøyd med glassflasken fra IKEA som er super å helle over juice på .
Koster  bare 19,-  

4 kommentarer:

Unknown sa...

Åh, det hørtes og så utrolig godt ut! Også så billig den flasken var :D

Marie sa...

Superdigg!
Ja, tenk å bli så fornøyd over en glass-sak fra IKEA da.
Begynne å lage egne etiketter og tenker jeg ; )
Ha en god natt!!

H-Victoria sa...

Så herlig! =D Hvor lenge holder juicen seg i kjøleskapet i flaska? når jeg lager juice så blir den fort brun, synes jeg, selv om jeg har mye sitron i =) noen tips?

Marie sa...

Hei.
Sørg for å ha mest mulig juice i flaska, evt fyll opp med kaldt vann: Jo mindre luft i flaska, jo bedre holder juicen seg. Bare minutter etter den er presset må den over i luft-tett flaske : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten