søndag 20. mars 2011

"Morratryne" med helt riktige sko..

" Morratrynet" er klar  klar for en ekspresstrening når solen så vidt har stått opp i nabolaget. 
Stjerna har kastet opp siden fredag. Stakkars jente.. Trodde hun var på bedringens vei i går, men på kvelden var det i gang igjen.. Men hunden må luftes og på morningen i dag mente Stjerna det gikk fint om jeg var borte en 20 minutters tid med Gizmo. SÅ LITEN TID SÅ MYE Å GJØRE !!
Vi endte opp med en tur med intervaller, utfall og knebøyhopp. Hadde et ønske om bakketrening, men må vente en uke eller to til før bakkene jeg benytter er fri for is (hmph..). Friskt og deilig og så alt for liten tid ute, men kroppen ble varm, hunden luftet og Stella fikk se på Disney mens vi var borte
Alle fornøyde!

Klar - ferdig- SPURT !!!

5 kommentarer:

Cecilie sa...

God bedring til stjerna de. Du må være Norges mest treningsnarkomane mamma, uten tvil. Men fortsett sån, det er veldig inspirerende for oss andre normale.
Fin søndag til dere!

Marie sa...

Takk skal du ha, hun er bedre nå.
Jeg jobber jo med trening, men hadde jeg ikke gjort det hadde jeg nok trent tre ganger om dagen for å følge meg bra ja : ) Avhengig av mange gode økter i uken, abstinenser etter to dager uten skikkelig melkesyre og grinete hvis noe gjør at jeg må endre på planlagt trening .. " Treningsjunkie" helt klart : )
Takk for hilsen og fortsatt god søndag.
M

Merethe sa...

Spysjuka er leit det. Du ser sporty ut og har en fin blogg.

Marie sa...

Takk : )

Anonym sa...

Du har pent morratryne.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten