fredag 15. april 2011

SKÅL, endelig er det påske ! Eller....

Mange fridager og en liten høytid står for tur. Mange drar på hytta, til syden eller stiller i stand litt ekstra kos hjemme. Jeg vil bare be alle om å ta hensyn til de små og kanskje de som ikke er like små, men i tenårene -  de som kanskje er mest påvirkelige av våre handlinger. Alkohol kan være harmløst i mindre mengder, men pass på at det ikke glipper. Det er ikke moro at mamma eller pappa er drita på hyttetur. " Jammen de ligger jo å sover..", javel - så hvis barna våkner opp til et kalas av vin, sprit og krøll så gjelder ikke det inntrykket barna får ?
Vær et godt forbilde, alt med måte!  Barna våre ser på oss som store idoler og forbilder og da er det en skikkelig ripe i lakken til mor om hun snøvler i vei når hun kommer med vannglasset om natten eller er så "hang-over" at hun ikke orker å stå opp dagen etterpå..  Så tenk på våre yngre og sørg for at alle høytider blir lystbetonte for de også ! God Helg !
Deal With an Alcoholic Parent
Skål! Nei, dette er ikke Stjerna selv om det kan ligne til en viss grad...

Titt gjerne innom "Av og Til "  - En kjempeflott organisasjon som jobber for at voksne skal være gode forbilder for de yngre!

Ingen kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten