tirsdag 27. desember 2011

De noe "politisk ukorekte" tingene jeg ser frem mot etter babyen har kommet ut.

Jeg vet at jeg burde glede meg til alt som har med babyen å gjøre fremover og det er klart jeg gjør, men etter å ha tilbragt 4 måneder  i en seng, syk som jeg aldri har vært før og deretter jobbet meg sønder og sammen de siste månedene så må det vel være greit å glede seg til litt andre ting også?   
  • Tenk å kunne se knære sine igjen.... eller  å kunne se alt mellom navle og tær er vel mer riktig å si : ) 
  • Få tilbake  kontrollen over kroppen MIN og kunne gjøre det jeg vil med den uten at det gjør vondt eller rett og slett ikke er mulig pga en stor torpedomage!
  • TRENE BEINHARDT! Ja, har trent masse etter jeg ble "frisk", men med bekkenløsning er det endel ting som bare gjør så h*lvetes vondt så har begreneset det alt for mye den siste måneden : /
Enda litt dypere og med en god dose ekstra vekter på ryggen så blir dette bra : )
Photo : Annemor Larsen / Marie Og Marius Andre.
  • Fotpleie med pedicure på Karl Johan Hudpleie ( Takk Espen ) og full kroppsbehandling!
  • Rense kroppen selv om den antagelig aldri har vært mer renset.. Ikke noe koffein, alkohol, medisiner, parfymer osv i nærheten av denne kroppen på lang tid. 
  • Vil studere ( Grunnfag medisin / BI  / Grunnfag medisin / BI / Grunnfag Medisn / BI.. ?? ) 
Lille Knøttet får fint være med når mor får litt påfyll med kunnskap ja!  
  • Bruke mine "nye" Replay JEANS!!  Kjøpte de en uke før jeg ble sengeliggende og har aldri brukt de for når jeg ble frisk ble jeg også stor :O) 
  • Gå på en restaurant og nyte en sinnsyk middag med Espen og drikke hvitvin ( ja, jeg vet jeg sjelden drikker og det blir sikkert ikke noe av på lenge, men ser frem mot å dele en flaske nå ja ). 
  • Gå en to-timerstur i skogen med Gizmo igjen med skikkelig tempo, intervaller og moro ( og jeg ser faktisk utrolig frem til å ha en barnvogn foran meg på de turene ). Nå skriker bekkenet STOPPPP etter 20 minutter :(.
  • Forberede Bryllupet vårt, det har jeg rett og slett ikke tid til nå med all jobbing og fokus på lille Knøttet som kommer.     

Ja, ja.. Vi har vel gjort ting i litt feil rekkefølge, men herrgud jeg gleder meg til å gifte meg med Espen !! Jeg gleder meg enormt til å holde Knøttet første gang og godt mulig alt annet blir ubetydelig i månedene etter. Men nå føler jeg meg så "stappet", stram og lite bekvem så det er lov å drømme litt.
Ha en bra dag , nå skal jeg på kino og lurer på hvor mange minutter det tar før svangerskapskløen slår til og jeg må snike mg ut av salen.. haha, thats life  :)))

1 kommentar:

lovelyliller.com sa...

høres ut som du har mange planer å mye å se fram til :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten