onsdag 4. januar 2012

Gravid Uke 38

Tiden flyr og både mage, rompe og forventninger vokser i takt med hverandre. Jeg gleder meg mer og mer til å møte lille "Knøtte" som har satt hele familien på hodet i vår, sommer og høst. Jeg gikk aldri så langt med Stjerna for ti år siden - hun kom  uke 37 så denne tiden er en helt ny opplevelse.

Det er hakket tyngre nå og jeg merker at kroppen er ti år eldre. Det største problemet nå er jo at bekkenløsning ikke klarer å holde tritt med meg og mitt, men bare vent- hevnen er søt. Man jobber da ikke med Mommy & Me for ingenting. Bekken skal til "pærs" ja!

Jeg elsker spark, strykninger og hikke og vet dette er noe jeg vil savne, men smerter i ribben, søvnløse netter ( i know.. blir ikke helt kvitt det når hun kommer...), oppkast ( jepp.. ikke kvitt det enda nei), ekstrem luktesans og endret smaksans er noe jeg IKKE vil ønske velkommen tilbake i livet mitt.

Hvordan opplevde du de siste ukene før fødsel ?


Marie : )

9 kommentarer:

Karianne sa...

Endelig et ordentlig magebilde. Den er jo veldig flott og ser hvertfall ikke ut som du er i uke 38! Jeg hadde superjentemage ( stooor og bred ), og hadde mye vondt i korsryggen, sov dårlig, tisset hele tiden. Tror vi får masse plager på slutten slik at vi ønsker velkommen til alle smertene på sykehuset. Ha en super dag og virkelig lykke til med fødselen !

Serine sa...

Vakkert!

Anonym sa...

Så fin mage du har! Lykke til med fødselen din.

Amanda

Marie sa...

Takk skal dere ha. Har ikke blitt helt vant med denne magen,synes den er veldig stor og ganske mye i veien, hehe. Men takk for hyggelige meldinger :))
Ønsker dere en fin kveld!

Anett sa...

Du er nydelig Marie :-) Så flott mage, og det artige er jo at når man ser deg bakfra så ser du ikke gravid ut i det hele tatt! Lykke til så masse med fødselen!

Christine sa...

Fin mage Marie:) min mage var vel omtrent like stor. De siste ukene før fødsel slet jeg med bekkenløsning. Da var bassengtreningen god å ha! Kan virkelig anbefales:)

Christine

Marie sa...

Takk Anett, det var et gledelig kompliment å få :))

Christine- det har jeg faktisk vurdert de siste ukene, men jeg kommer aldri så langt... Neste bassengbesøk blir nok med babysvømming.

Anonym sa...

hvordan ble du gravid

Marie sa...

Vi har vrt gjennom flere hormonkurer, men det fungerte ikke. Nesten tre år etter siste kurs så ble jeg gravid :) Så på den naturlige måten .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten