Stjerna har hatt besøk og vi har da laget fjorårets kakehype, Cake Pops. Resultatet ble ikke helt som man ser på flotte bakeblogger , men så kan man til mitt forsvar ikke regne med det på en treningsblogg heller.... Jeg er nok bedre på ting med rug som hovedingrediens gitt : ) Stjerna og venninen hennes koste seg uansett lenge med å lage herlige varianter av denne artige kakevarianten..
Alle ingredisensene har de på Ultra på Bryn. Meget godt utvalg av Wilton produkter til å være en matbutikk.
- Bak en sjokoladekake etter din favoritt oppskrift( eller lag en 1-2-3 kake om du som meg er en stresset flerbarnsmor hehe )
- Når den er ferdig knuser du kaken godt og blander med en god porsjon med sjokoladeglassur. Vi brukte nesten en halv boks med Betty Crocker sjokoladeglassur.
- Lag små kuler på størrelse med en valnøtt og legg i kjøleskapet en 30 minutters tid.
- Smelt "Candy melt" ( kan smeltes enkelt i mikroovn eller vannbad ) eller kokesjokolade. Jeg brukte "Electrik chokolatiere" som jeg er superfornøyd med og (egentlig sjokoladafondue).
- Stikk pinner halveis i "popen"med litt smeltet Candy Melt på ( bilde #5 ).
- Dypp deretter popsene i smeltet sjokolade og deretter i strøssel om du vil ha det.
- La popsene få stå litt slik at pynten stivner.
- Stikk popsene i egne "popsfat" , stikk de ned i isopor eller bare sett de i små drikkeglass og server!
|
Chokolatieren gjør at du hele tiden har perfekt temperatur på det sjokoladen du smelter. |
|
Besøket fra Østfold fikk servert helt ferske Cake Pops av jentene. |
|
Hvem sier at du må være runde sa jentene... |
|
Med ti år gamle konditorer synes jeg dette var kanonbra jeg! |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar