- 500 g laks eller ørret skåret i biter på ca 2x2 cm.
- 2 epler som kuttes i små biter uten skall
- 3 vårløk
- God Olivenolje
- 3 dl fløte
- 3 ts sennep ( oppskrift på hjemmelaget på 1-2-3)
- 1 paprika
- Pepper
- Lo-salt
- Persille
- Forvarm ovnen på 225 grader. Bruk en ildfast form.
- Hell over et par spiseskjeer med olje og smør formen.
- Legg i fisken og salt den.
- Ha i eplebitene, vårløken og paprikaen.
- Bland fløte og sennep, tilsett litt pepper og hell over.
- Stekes på 200 grader i 25 minutter. (For deg med dårlig tid , 15 minutter på 225 grader).
Noen ønsker litt ekstra karbohydrater, andre ikke. Personlig liker jeg quinoa til fisk, eller bare litt lettdampet brokkoli, smak og behag!
| Fiskeformer er kanskje ikke det som ser mest delikat ut, men det er utrolig godt : )) ENJOY!! |
Flere oppskriter finner du her : OPPSKRIFTER
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar