tirsdag 3. april 2012

Brått så var jeg trendy!

Leste i Dagbladet i kveld at den nyeste babytrenden i Hollywood er å bære barnet inntil seg i seler og sjal.. Føler meg utrolig trendy og på "G" med Beyonce for det er 10 år iden jeg bar rundt på lille Stjerna intill brystet første gang.. Nei, kjære vene, jeg kunne ikke brydd meg mindre om at Beyonce bærer, det ville jeg gjort uansett og ikke fordi det brått er flere kjendiser som gjør det. 
Elita storkoser seg i sjalet. Beste babykjøpet mitt på 10 år. Caboo Baby Carrier er et elastisk sjal som er ferdig "surret" i to ringer med et ekstra maveomslag som du fester rundt babyen.  Supert for meg som har ett minutt på meg å surre på meg sjalet og babyen hvis det f.es er en mommy & me time der jeg har babyen med og instruerer.
Jeg bærer Elita i bæresele og sjal fordi det er så utrolig koselig og ikke minst praktisk når jeg trener, er i butikken osv. Har testet ringsjalet ( ikke slynge..) mitt i byen i dag og jeg elsker den! Espen brukte den hjemme etter en god dose overtalelse og tror han likte kontakten han fikk med Elita i den, men tror neppe dere får se han i butikken med den hehe.. Mannfolk :) Har brukt bæreselen til Stokke en stund nå også og det er Espens soleklare favoritt. Tror nok den blir genial når hun kan sitte bak.
Stokke My carrier er en bæresele som kan minne om BabyBjörn med forbedringer. Denne varianten kan brukes på 3 måter og vi er foreløpig på den første varianten som er for nyfødt til de holder hodet selv. Personlig er denne litt vel teknisk for meg med mange innstillinger,  men perfekt for Espen. STORT pluss er ryggdelen for oss som bærer barnet vendt mot oss.  Den er virkelig god og støtter skikkelig opp slik at du orker å bære lemge.  Begge gleder vi oss til hun er over 72cm og kan sitte bak på ryggen vår i "hoppla-stilling". Det blir moro! 

1 kommentar:

Anonym sa...

Nydelige dere er!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten