torsdag 6. desember 2012

Bortskjemte drittunger...

Beklager språket! Men ble så vanvittig provosert av en artikkel VG hadde linket til i dag.
Det handler om at KICK´s "luksus"kalender ikke er i nærheten så bra som reklamen sier og at det da er en mor og en datter som er i sjokk etter å ha oppdaget at luke 5 og 15 er helt TOMME!
Helt enig, du skal få det du har betalt for, men det finnes grenser for hvor langt man drar det da.

"Jeg er sjokkert og sint, og føler meg regelrett lurt. Adventstiden skal jo være en fin tid, og nå er store deler av den ødelagt både for meg og datteren min. Det er veldig trist, sier Gro Ilebakke". Utdrag fra artikkelen. 

Kjære vene, vakre deg!  Hva slags bilde av livet er det du gir 17´åringen din når en julekalender til 299,- ødelegger adventstiden din fullstendig!
Du er sjokkert, sint og trist.. Vet du hva som gjør meg trist i jula? De barna som ikke har noen kalender fordi foreldrene ikke har råd, og de som ikke har noen å feire julen sammen med! De som har foreldre som drikker seg fulle i jula og som "glemmer" hvordan de skal ta vare på barn og juletradisjoner.
Dét gjør meg trist, sjokkert og sint, men at et produkt ikke svarer til forventningene det kan irritere, men ikke ødelegge førjulen da.. Tenk positivt - kalenderen taes av markedet, dere får 299,- tilbake og dere kan kose dere med en ny kalender og samtidig åpne 6 nye luker i slengen!  Etter bildet å dømme så tror jeg for første gang at jeg faktisk skal anbefale en skikkelig sjokoladekalender for det ser ut som dere trenger litt søtt begge to   :)


Jeg klikket meg inn på artikkelen når jeg så bildet fordi jeg trodde det var en stor sak om noe alvorlig som hadde skjedd. Ut i fra ansiktigsuttrykket til de på bildet så skulle man tro noen hadde stjålet årets innkjøpte julegaver eller lignende, men så feil kan man ta..

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så utrolig enig!

Marielle sa...

Ærre mulig, for en idiotmor. Snakk om å skjerme dattera si fra ordentlige problemer da.

Franciskas Vakre Verden sa...

Helt enig!! Dette var bare flaut!

Anonym sa...

Godt sagt- bare bortskjemte snørrunger som syter for slikt og i tilegg i media! Ser det er laget fakkeltog for de på facebook. Hohoho, stakkars så pinlig da.

anita sa...

Enig med deg! Kanskje nokon treng å løfta blikket sitt etter kvart! At kalenderen kan vere irriterende kan eg vere enig i, men dei bør jammen setje ting i perspektiv!
Utrulig av mor (og datter)!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten