Nyyyydelige myke kjeks med sjokoladesmak. Lavkarbo, Paleo, glutenfrie og veldig GODE! Veldig fornøyd med resultatet om jeg får skryte litt :)
100gram smør
0,8 dl sukrin
2 økologiske egg (fra frittgående høns, så klart ).
2ss cacao ( Evt rå).
0,6dlmandelmel
0,5dl kokosmel
1ts burbon vaniljepulver
1,5ts bakepulver
60g 75%mørk sjokolade (hakket).
Visp smør og sukrin hvitt.
Bland inn de to eggene.
Tilsett så resten av ingrediensene.
Form ti runde 'pletter' på bakepapir som du presser flate med en skje.
Stek i 15 min på 175 grader midt i ovnen.
Avkjøles på rist i 15-30 min.
Vi syntes de var best når de ble kalde. Da ble de litt hardere. Oppbevar de gjerne i kjøleskapet og spis dagen etterpå, regner med de er supre da! Vi klarte ikke vente til i morgen her i huset så nå er de snart borte.
God kveld!
Marie :)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar