onsdag 30. desember 2009

Gizmo oppdatering dag 6 :)

I dag har vi vært på Harry-tur til Sverige og hamstret kylling , kalkun, linser og annet nyttårs-snadder.
Nå skal det bli såå godt å spise sunt til alle måltider, dette har vært en slapp jul. Mye innesitting ( 14 dager totalt...) pga fingeren til Stella,men det skal taes godt igjen fra 11. januar.. Da er det full sving om mange timer trening og dans i uken igjen- gleder meg!

Men  til det som er viktig nå, Gizmo. Han er ikke så glad i de første minuttene i bilen. Da piper han og vil ut av baggen sin. Det er ok de første minuttene, men når han nesten sover legges han i baggen igjen. Da sover han leeenge. HAn sov fra Kolbotten til Nordby i dag og sov seg nesten gjennom hele handleturen. Han ble litt bekymret når han våknet på ukjent sted , men da satt vi  oss ned og lekte litt i baggen hans.. Da tok det ikke mange minuttene før han var trygg i Sverige og sovnet igjen.

Utrolig hvor mye billigere det er for hundeutstyr det i Sverige. Har forelsket meg i merket "Puppia", men det er unødvendig å betale 800 kr for en valpedress i Norge som koster 400,- i Sverige. Han fikk en leke han bare tok helt av etter og en sort "turleneck" strikkegenser i sort med bling på hehe.. Varm og fin.
Ellers bra utvalg til hund og hest, også masse bra bøker.

3 kommentarer:

dg_gd sa...

Wow! Jeg viste ikke at Gizmo har også en blogg! Tøft! Nå kan vi følge hva dere gjør også! fantastisk!! Klem fra Denise, Fiesta og Arnold.

Marie sa...

Ja er det ikke hyggelig å kunne følge "barna" videre :)
Jeg er ikke så flink som deg da jeg har to andre nettsider å drive , men skal gjøre så godt jeg kan. Nå prøver jeg febrilsk å få Gizmo til å sove, men den gang ei. Her skal det lekes ja hehe
KLem Marie

Beate sa...

Han er sååå nusselig.. Morro å følge med ja!!

Godt nytt år i stugu!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten