mandag 26. juli 2010

Gravidmodeller søkes til eksamensoppgave!


Hurra! Om seks uker avslutter jeg min eksamensoppgave innen trening for gravide og barselkvinner. Jeg har jobbet med dette i flere i år nå og har tatt det som er av kurs innen dette i Norge, men avlsutter nå min "specialist" utdannelse gjennom en super helse og pt-skole i USA. Det er ikke i nærheten av nok oppmerksomhet rundt gravide og trening i Norge og hvertfall ikke bra nok informasjon som kommer ut. Det var en artikkel i VG jeg kom over i dag, men jeg mener det burde vært egne team som jobbet kun med å få ut informasjon om dette i Norge. Nok om det. 
Den skiftelige biten regner jeg med å være ferdig med i slutten av neste helg og så er det kun den praktiske innleveringen som er igjen. Jeg må da sende photo av en time der jeg underviser en og en og en gruppe med kvinner. 
De som vil stille opp får bildene tilsendt pr e-post eller disc som takk, Samt et gavekort på to timer med trening der jeg jobber. Det aller beste er kvinner i 2. trimester, men senere går også bra. 

Jeg blir utrolig glad om du stiller opp og jeg kan selvfølgelig gi litt råd underveis dere kan ta med dere videre. 
Jeg trenger også gravide og barselmødre som modeller til vår nye nettside ( www.aktivmamma.com ) som skal oppgraderes og gjøres litt finere til høsten så det er bare å ta kontakt om det kunne være noe. Alle former og fasonger er supert og alle får selvfølgelig bildene selv. Legg igjen kontaktinfo her eller send meg en mail på danseskolen@online.no. 
Photo: Annemor Larsen - VG, søndag.

omoss
Photo: Marie Mack

Hjem
Photo Marie Mack

6 kommentarer:

Anonym sa...

mail sendt!

Anonym sa...

Jeg har også sendt link hit til de 4 gravide jeg kjenner.... :)

Marie sa...

Superbra, takk skal dere ha!
God Natt :)
M

LindaG sa...

Sjekk ut noen "mammaforum" hvis du ikke får mange nok da vel. :) Der er det garantert noen som vil!

Marie sa...

Supert, takk for tips LInda :)

Anett sa...

Er selv ikkegravid, men mamma og ble møtt med mye anti trening holdning på helsestasjonen når jeg gikk gravid selv om jeg var firsk og rask. Gikk allikevel litt turer og svømte, men følte jeg kunne gjøre mer, men ble frarådet. Lykke til med din eksamen! Kjempe bra at noen setter seg ordentlig inn i kvinnekroppen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten