mandag 26. juli 2010

Feteste treningstøyet !

Treningstøy har så ufattelig mye å si! 
Burde være forbudt med kjedelige t-shorter og utslitte championbukser når det finnes så mye fett som også er funksjonelt og stilig!

 Week 2 Beat Freaks in Nike National Tank and Nike Dunks
Dette er en av favorittene mine fra i fjor. Ikke voldsomt fin, men bare så utrolig digg kvalitet og fargene holder seg sååå bra i vask.. I midten ser du The beat freaks fra Amerikas Best Dance Crew bruke samme og til høyre undertegnede på Zumba Workshop i sin :)  Love it ! 

Trener mange timer hver dag hele uka i jobbsesongen og en-to timer utenom sesongen,  men uansett er det  ingenting som er så refresshing før en økt å ta på seg nye treningsklær !
Kan anbefale PRAHA som en perfekt shoppetur for treningstøy. Billigst og veldig bra utvalg er det på Arkadia.Usannsynlig masse bra som ikke er å finne i Norge- Fordelen er også at det bare er 400,- og 95 minutter unna : ) Både Espen og jeg fant mye bra . Jeg har en "greie" som jeg alltid gjør når jeg er i utlandet og det er å kjøpe en singlett- MÅ ha med en singlett jeg kan trene i !   Espen kjøpte det feteste " Freddy" treningstøyet til meg ever i London i vinter- Jeg orker ikke ta bilde av det nå, men det skal jeg for det er bare så heftig ! Jeg bruker det når jeg danser Hot-street. - Harem bukse og strikket hood i velur! Kan du tenke deg.. Det beste av alt- det er i sølv!

Godt morgentrynet ble "kuttet " av her... Ble for mye for selv Iphonen det gitt :) 
Uansett.. Singlett av merket " Bech" fra tyrkia, ferdig lag på lag 50,Nkr.  Elsker lag på lag ja! 

I know! Utrolig dårlig bilde, men i utgangspunktet var dette fotoet helt sort, men klarte å få frem noe som ligner på meg selv  i et prøverom hvertfall :) Her er en Sykt kul lag-på- lag tunika i gul og typ ocean green. Utrolig heftig ! Prøvde den første kveld i Praha- dro for å kjøpe den siste dagen og da var det ingen igjen!! Krise- visse ting kommer man til å bite seg i leppa for leeeenge... Åh.... 
Denne superkule Basket tanken til gutta kan brukes på inn og utsiden- 
Genialt kjøp som Espen ser såååå bra ut i! 
Kan du gjette hvilken jeg endte opp med ? 
1-2-3 eller fire fra venstre ? Mest Marie liksom..


Jepp, den tredje fra venstre gitt- Den er bare sååååå Zumba og av merket Nike- my favorite!
Og om  du tror jeg har dyppet fingrene mine i krem så kan jeg berolige deg med at det er bare maling :)

LIker du de nye toppene fra NIke ? Her finner du noen fler - Gjett om jeg gleder meg til lønn i september- da er det lov å shoppe litt igjen  siden det er ny Boot Camp i Tyrkia og det fort går tre-fire singletter på en dag : ) 

Ha en sporty dag! 
Marie 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hallu Marie!
Riktig flott blogg du har fått.
Tippet det ble den rosa jeg da.
God "sommer" til deg og dine.

Marie sa...

Ja, den rosa falt også i smak, men så har jeg en "million" helt rosa tanks i skapet fra før og synes også orange er superhot : )
God sommer til deg også (?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten