onsdag 28. juli 2010

Hvem mener DU bør bli Norges nye trimdronning ?

Lene Alexandra - Norges Nye Trimdronning
(Dagbladet): Lene Alexandra Øien (28) kan overta Kari Jaquessons posisjon og bli Norges nye fitnessguru, melder God kveld Norge.

Trodde jeg skulle ramle av stolen når denne "nyheten" slo i mot meg. Skal Kari gi seg ? Har Lene Alexandra fått samme kallet som Anna Anka og Jan Thomas ?


Vi sitter på så mange fantastiske kvinner i Norge med mange års erfaring og skole med tilegnet kunnskap innen trening, motivasjon og livstil. I kveld så er det i følge Dagbladet Lene Alexandra som blir nye "arvtageren" til Kari J.  De baserer det på  hennes twittermeldinger om all trening og motivasjon, samt noen uttalser manageren ikke vil gå mer inn på. Lurer på hva hun har som utdannelse og når hun begynte å trene aktivt selv, ikke for utseendets skyld, men fordi det er en livstil og godt for sinnet ? Hvorfor man trener er like viktig som selve treningen og er motivasjonen kun å se bra ut- ja da er motivasjonen feil spør du meg. Dette kan bli spennende å følge..

Selv har jeg trent seriøst og aktivt siden jeg startet med sportsdrill for 19år siden og begynte på helsestudio samtidig som jeg tok mitt første kurs innen treningsledelse for 16 år siden. Jeg holder på den dag i dag og er snart ferdig med min første av tre spesialist utdannelser innen trening. Dette fordi jeg bare elsker å finne ut mer, følge forskning og kunne gi dette videre til mine herlige kunder og mennesker generelt. Det har vært mange kurs og skoler fra jeg var 15 til nå, men skulle tydeligvis heller ha satset på en singel a la " My boobs are OK " så hadde jeg fått litt fler kunder og kanskje mitt eget TVprogram uten særlig utdannelse - NEIDA! Jeg er strålende fornøyd med hvor livstilen min har ført meg og kjempe glad jeg ikke har tatt nen "short cuts". 
Det er tydeligvis litt trendy å være flink innen trening i dag og folk skryter av all treningen sin denne sommeren enn noen gang før.  For noen år siden var det Glamour Modell som var trendy ( ehem, heller harry, men ok) og nå er det Fitness og livstil som er tingen. Godt jeg er trendy da.. Jan Thomas, Anna Anka, Vibeke Klemetsen, Hilde Lyrån, Jenny Jensen- mange tv-fjes går ut i dag og har er supersunne "helter" som man kan lese om i et hvert magasin. Flott at de motiverer !! Få Norge opp og ut av sofaen sier jeg bare !! Og skjer det via Norsk Ukeblad eller Twitter så er ingenting bedre enn det. 


   Hmm.. er dette virkelig en korrekt teknikk da ? Anna vet vel best ...

Tilbake til dagbladartikkelen. Lurer på hvorfor Dagbladet drar inn Kari Jaquesson i denne storyen  egentlig ? Kari J. kommer nok IKKE til å gi seg med det første og det å  fylle hennes sko krever nok litt av en person. Norges kvinner trenger et voksent, sprekt og kunnskapsrikt ideal og Kari er vel den største inspirasjonen blandt Norges Kvinner mellom 30 og 60 år, det skal ingen ta fra henne. 
Uansett- Utrolig bra at folk inspirerer og motiverer uansett alder og fortid, tommelen opp for Lene Alexandra som tydeligvis gjør dette gjennom Twitter.  Er det Agurknytt eller vet dagbladet noe som ikke er offisielt enda ? Vi venter i spenning.. La meg gjette - Skal hun gjøre som Anka og ha sin egen boot camp i LA ?
Anyway- fortsett med å spre bevegelsesglede uansett hvem du enn er,  men sørg for å slippe til de som har dedikert hele livet sitt til motivasjon og trening i media, ikke bare kjendiser som plutselig legger om livstilen.  Det er såå mange dyktige folk der ute som fortjener å komme opp og ut med sin erfaring og sine gode tips. Søk informasjon gjennom sikre kanaler og benytt kjendiser som inspirasjon, men sjekk alltid kilder.. Det som passer for en kjendis trenger ikke passe for deg..
Hvem mener DU bør bli Norges " nye " trimdronning? Tell me!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Aktivmamma stiller vel som en bra kandidat ?

Lena sa...

Lene finnes da ikke troverdig som instruktør eller fitnesguru. Agurknytt får en da virkelig håpe på.Ville aldri latt meg herse rundt av exfru Anka heller.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten