onsdag 18. august 2010

Konkurranse-Vinn klippekort på trening


Studio Step UP gir bort et stk klippekort til en verdi av 1000,-  til en av de som begrunner  godt nok hvorfor man bør vinne.  Klippekortet er gyldig på alle Boot Camp timer ute, Ladies Boot Camp timer inne og TABATA timer. Klippekortet er gyldig ut desember 2010 og holdes av personlige trener på Studio Step Up på Lambertseter og har en verdi på 1000,-

Hvem som helst kan delta og dersom du ikke er kvinne kan du alltid begrunne hvorfor du vil gi bort et klippekort til kona, kjærsten, søstera eller flørten ;) Dersom det blir mer enn 100 følgere på denne bloggen  vil jeg dele ut enda et klippekort.

Lykke til!!
Marie :)

10 kommentarer:

Lena Nielsen sa...

JEg bør vinne fordi jeg er suuuperlat og det er bare du som får meg i form! Ellers er jeg en babymaskin så vi ses på dagtid snart, men vil gjerne trene på kvelde også. Du er best!

monica k sa...

kroppen min er litt ujevnt fordelt for jeg bruker mest bena i trening.
skulle gjerne fått buffa litt opp overkroppen siden jeg har altfor store brystben som er synlig selom jeg er 60 kilo.(A-kropp)
ellers har jeg en gravid svigerinne som trenger å få stramma seg opp etter fødselen

katia sa...

Jeg synes at å trene er moro og veldig viktig for å holde seg i form. Trening hjelper en å få overskudd og en bedre hverdag. Sliter personlig med helse og selv om jeg strever i hverdagen, gir treningen meg en del overskudd og godt humør.

Camilla sa...

Jeg vil gjerne vinne et treningskort til kjæresten min. Han snakker alltid om dagene da han var sprek og trente masse. Dessverre er han ikke like motivert lengre, og dette vil gjøre noe med! Jeg trener selv, om vil gjerne få han til å trene igjen. Jo, muskler og styrke har han, men det er dessverre magen som har begynt å vokse litt for mye... Jeg vil få han i form igjen!

Fargerike Dagny sa...

Dette vil jeg vinne! :) Jeg har to små døtre på 8 mnd og 2 år, og er egentlig ganske sliten hele tiden, men har veldig lyst til å komme igang med treningen igjen. En personlig trener hadde nok vært det lille/store dyttet jeg trenger!
Ønsker å stramme opp og få definerte muskler i ben og armer. :)

Kirsebær sa...

Jeg ble mamma for 15 måneder siden, og etter fødsel og ammeslutt har jeg bare blitt mer og mer misfornøyd med kroppen min. Spiser nok litt for mye og litt for usunt, samt at det sjelden blir mer enn korte trilleturer på meg. (Ikke akkurat stolt, nei...) Å vinne dette klippekortet hadde vært helt fantastisk, for det hadde jo betydd at jeg faktisk må komme meg opp av godstolen! :o)

Jeg er for øvrig følger. :o)

Marie sa...

Hei alle sammen. Mange flotte begrunnelser her! Jeg gleder meg til kaaringen! Hilsen Marie / Praha

Anonym sa...

Jeg trenger din ekspertise for å bygge en "ny kropp" etter at Ida Sofie har "spist opp" min gamle : ) Og fordi jeg eeeeeeeeeeelsker timene dine : ) Gleder meg forøvrig til litt zumba igjen snart : )

Therese (nå Åmot)

Anett Hjorthaug sa...

Jeg vil innmari gjerne vinne gavekort !!! Jeg storkoste meg på Boot-Campen din i fjor og det er takket være din støtte og kunnskap og gode kostholdsråd at jeg endelig er begynt å bli litt mindre sofa-GRIS :-)
Jeg er på vei, men trenger fortsatt mange "tupp-i-ræva" og jeg vet ikke om noen som er bedre på nettopp dete enn deg! :-)
Digger også bloggen din og følger den daglig.

Nine :) sa...

Første gang jeg var på trening hos deg, og sikkert noe av det du vil huske meg for lenge, sa jeg at jeg hater å bli svett, og hater derfor trening! Dette har du endret på. Nå blir jeg nesten irritert hver gang det ikke drypper av meg etter trening!

Jeg har ikke barn og den eneste som har "ødelagt" min kropp er meg selv og min egen latskap. Du er den eneste som har fått meg opp av sofaen og bort på trening, og uten at det føles som et grusomt slit!

Du har fått meg til å bli glad å bruke kroppen og vist at jeg faktisk klarer mer enn jeg tror selv! I sommer var første gang på mange mange år hvor jeg faktisk kunne føle meg litt mer komfortabel i bikini! Jeg har fortsatt en lang vei å gå, kilo som skal av og en kropp som skal strammes.

Jeg håper derfor jeg vinner klippekort hos deg så jeg kan trene mer fremover :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten