søndag 15. august 2010

ZUMBA instruktørkurs nr 2 i boks!SAMBA, FLAMENCO, TANGO og MAGEDANS på Golds Gym i dag : ) Fantastisk start på sesongen! Jeg blir sååå glad av så mange smilende og sprettende mennesker. Mange hyggelige zumba-kolleger om man kan kalle de det.
Ingenting er så digg å være på kurs eller workshop og få masse inspirasjon til nye sesonger, men det er søren meg sinnsykt deilig å komme hjem igjen også.  Dro ned til byen 07.30 i dag og hjemme igjen 22.00 SLITEN! Vi måtte skrubbe ned studioet før sommerskolen trer inn i lokalene våre i morgen tidlig så ble ikke noe slappeav her nei - Anyway; TUSEN TAKK ESPEN FOR AT DUHAR HJULPET MEG MED STUDIOET I KVELD!
Lovte noen av jentene å legge ut bildene fra instruktørkurset på bloggen, så her kommer de som ble tatt. Hadde kun Iphonen uten blitz og i tillegg dugget det kraftig på speil, briller og linser så resultatet ble så som så... Takk for i dag- gleder meg allerede til Zumba-tonic i November !!!
Stille i Oslos gater klokken 07.30 på en søndag... 
Møtte bare på tre-fire mennesker langs hele Karl Johan og Grensen.

Morgenen startet med en master class med Jenna Bostic- Hun er superflink og bare så herlig dame! Ikke plass til dårig kondis i salen nå!
( Legg merke til dugg på speilene...  her gikk det hett for seg...) 
Innlæring av Flamenco- the Zumba way.

    Orientalsk dans / Belly Dance som gruppearbeid. Work those Hips !!!
"Walk like an Egyptian"

Bailar!!!!

Jenna Bostic og Aktivmamma : ) Utrolig kult å møte henne igjen- Have a Nice trip back to FLorida Jenna!!

6 kommentarer:

Chassi sa...

Halloo! Kult med zumba og meget kule treningsklær du har. Er det fra zumbakolleksjonen?

Ha en deilig dag! :)

Anonym sa...

utrolig morsom søndag =) det var fantastisk =) hadde vært gøy å vært på timene til hverandre en gang =) håper du har det bra =)

Hilsen Ina fra PepperSport =)

Katinka Matic sa...

Herlig søndag! Kjempe digg start på "høsten" Fint innlegg!:)

Katinka Matic sa...

Herlig søndag! Kjempe digg start på "høsten" Fint innlegg!:)

madde sa...

Hvor gikk du på instruktør kurs? Er sikkert litt blind, men ser ikke om du har skrevet det?! Leter etter et lignende kurs selv ;)

Marie sa...

Hei. JEg har tatt ZUmba1 og 2 på Golds Gym og Zumba Toning på Jump i Bærum. Kjempe moro! Anbefaler å ta det dersom du er salinstruktør. Moro med litt nytt : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten