lørdag 10. juli 2010

Sinnsykt bra " blinkskudd " fra den ekte boot campen`s verden !!


Dette bildet er hentet fra en Tjekkisk Boot Camp i Praha som jeg har sendt mail til for å høre mulighetn om få delta på en morgentrening om ca en uke. Ingen ferie uten trening, da har ferien for meg ingen mening :)
Man har ferie fra Jobb og mas, mens trening det gir jo faktisk energi i stedet for å ta energi så det er jo noe man absolutt bør gjøre når man er ute og reiser. Reising i seg selv tar mye energi enten det er lange flyturer eller bilferier ( jada.. i know- det er bare to timer fly til Praha...) Jeg regner med det blir mange, lange herlige spaserturer hvertfall og en Tabatatrening på gymet på hotellet blir det nok også-
Vi skal ligge på et fantastisk hotell med spa og diverse snasne fasiliteter. Og det er baaare Espen og meg som reiser!! WoW... gleder meg som et lite barn! Det er bare fire dager, men det blir første gang på seks år at vi reiser ut av skandinavia alene!
Hva slags trening har du lagt inn i ferien din så langt og hva har du tenkt å gjøre ?? Kom med det her så kanskje du inspirerer andre til å gjøre det samme!! 


Ciao!!  Marie :)

1 kommentar:

Anett sa...

Hei Marie - jeg blir så inspirert og motivert av deg, liker bloggen din veldig godt :-)
Jeg har vært på 2 ukers sommerferie nå, Danmark og Sørlandet - og nesten hver dag har det vært morgen-kardio i solskinnet (deiligere måte å starte dagen på finnes ikke - jeg elsker morgentrening og skulle ønske jeg kunne gjort det hele året, men siden jeg har leveringsrunden om morgenen til barnehage og skole og mannen begynner på jobb 06, så blir det kun i ferier og helger dessverre) og særlig på sørlandet ble det både rullesten/klatring på svaberg og skogstier på morgenrunden - deilig for rompe og lår!
Ellers har vi kjørt omkring med tunge manualer bak i bilen, så noen styrkeøkter har det også blitt i ferien.

Ferien er en flott tid for å trene uten dårlig samvittighet for alt det andre man ikke rekker :-)

Fortsatt god sommer og keep up the blogging ! :-)
*klem*

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten