søndag 5. september 2010

Gizmo borte vekk!


Herregud- Nå har jeg opplevd det nest største marerittet ever.. Det værste jeg kan tenke meg er at det skjer noe med Stjerna mi, men i dag opplevde jeg at hunden vår Gizmo forsvant.
Stjerna og jeg satt og spiste lunsj, mens Gizmo lekte rundt oss. Han forsøkte alt han kunne for å få vår oppmerksommhet, men når vi spiser- ja da legger vi ikke fra oss maten for å leke- Da tok han saken i egne hender. Hagedøren vår stod på gløtt, men var låst. Det vil si at når man tar håndtaket ned står den låst selv om den er åpen.Han har prøvd å dytte den opp mange ganger, men aldri fått det til. MEN han har nå fått såpass mye muskler (!) at han for første gang har klart å dytte døren opp i all stillhet. ANGST! Da jeg endelig bestemte meg for å gå ned på gulvet å leke med han tittet han ikke frem. Han kommer alltid når vi roper på han inne så jeg tenkte kanskje vi hadde låst han inne på et rom- Med kun fem alternativer hvor han kunne være ser jeg bak gardinen at hagedøren står oppe 10-15cm... NEI!!! Ut å rope- dette har skjedd en gang før, men da befant han eg på gresset ti meter utenfor huset og en sint dame sparket og slo etter han (!!!). Da hadde han kommet seg ut av hagen selv om vi hadde (troddde vi hadde ) blokkert det godt nok.. Denne gangen var han ingen steder vi kunne se. Stjerna og jeg gikk ut og lette overalt. JEg jogget rundt i 30 minutter uten å se noe om helst av han. Mamma og Odd kjørte veien til Studioet  som vi går tur mange ganger i uken- der har han mange hundekamerater bak gjerdene han elsker å "besøke". Selv Møtte jeg mange med hunder , men ingen som hadde sett han.. Da bgynte jeg for alvor å tenke på hva som kunne ha skjedd..
En nabo hadde sett en ung jente gå med Gizmo under armene i motsatt retning av der vi br- *håpervirkeligdeterensnillsjel...*
Espen ringte Polititet og jeg ble mer og mer desperat da noen hadde sett han løpe rundt i gatene mot butikken- angst- det er rett ved dne trfikkerte Lambertseterveien! Han eier ikke respekt for biler...
MEN så ringer Espen meg- noen har levert han til Viking !! Han passet til signalementet og VIkig og en annen nabo som hadde hørt meg rope i gatene møtte meg oppe i gata. Herregud så glad... Det er lov å gråte litt da ja.Gizmo er som en sønn for meg og kom til os da vi fikk vite at jeg ikke kan få flere barn, det er klart han er veldig spesiell for meg da, men sån er det vel med alle hunder. Gizmo er tilbake og i morgen vanker det er stoooooor blomsterbukett til de fantastikse menneskene som tok vare på han.
Jeg fant selv en løs hund langs E6 sørgående på fredag og ringte Polititet med en gang. JEg tenkte selv med grøss og gru på at det kunne vært Gizmo.. Nå opplevde jeg det sammem herregud- ALDRI igjen.
" Det er lov å gråte nå mamma" sa Stjerna når Espen ringte og sa at Gizmo var funnet  <3

5 kommentarer:

Rosaly sa...

Hei! I was schocked when I saw the title of this posting, but I am happy to know he's back! Fante gutt! :)

Karen Marie sa...

Herregud, det er så sinnsykt ekkelt når man går rundt og ikke vet! Godt å høre at det er folk som tar ansvar og leverer ham inn da, det er ikke mange veiene de trenger å krysse før det går galt...

Marie sa...

I know- Rose- sorry that i shocked you, but hi is home now- happy like nothing ever heppend.

I´m so happy my "neighbours" called the Police and Viking redningstjeneste.
One road is enough.. even a bike can hurt little Gizmo bad...Have a nice sunday both, I am going to spoil a 3kg little boy here all night long ; )
Marie

Anonym sa...

Godt han ble funnet. Opplevde det samme for noen år siden...grusomt...

Franciskas Vakre Verden sa...

Sitter her med tårer i Øynene!! Stakkar, stakkar dere! Alle som har en hund de er glad i vet hvilket mareritt det er. Såååå glad han er hjemme igjen!

Stoor klem Franciska :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten