lørdag 25. september 2010

Test av Universal Coutur Wrap. Kvitt deg med avfallstoffer og gå ned minimum 15cm på en behandling.

Endelig har jeg fått testet ut Universal Countur Wrap. En detox som skjer uten å spise, drikke eller innta et middel, men en "utvendig" behandling. Fantastiske tilbakemeldinger har gjort at jeg har hatt lyst til å teste ut dette da jeg ( og som mange andre instruktører med mer enn 15 timer trening i uken...) sliter med å kvitte meg med avfallstoffer. Dette er ikke uvanlig og kan gjøres på flere måter, men denne måten er ny for meg og jeg syntes det var verdt å prøve. Behandlingen startet som en legebehandling der folk med nyreproblemer gjorde dette ( og fortsatt gjør ), men da de merket at en positiv effekt var reduksjon av cm på kroppen ble behandlingen solgt til hudpleieindustrien. Mange gjør dette for å raskt miste noen cm fra kroppen, men personlig er ikke dette min motivasjon til å gjøre dette. Jeg har stort behov for å rense kroppen og spesielt ønsker jeg starte høst og vintersesongen med en frisk og rask kropp. MEN, så var det tilbake til selve timen med denne "wrappen". Jeg var på Karl Johan Hud og kroppspleie og fikk behandling av en superkoselig terapeut som heter Justyna. Hun var veldig proff og forklarte veldig nøye hva hun gjorde hele veien. Jeg stod i nettoen og kun en liten papirtrusesak og ble målt fra hake til ankler, men når man har så proffe folk til å gjøre det føles det ikke rart i det hele tatt.
Mineral wrap
Deretter ble jeg smurt inn i en leire som er laget av bl.a. alger og havsalt. En blanding som også virker skrubbende på huden. Etter innsmøringen fikk jeg en våt og tykk bandasje surret rundt meg i flere lag- SPESIELT! Jeg følte meg som en meget overvektig mumie. Det var kjempetungt og bevegeligheten var redusert maksimalt. Jeg fikk en "romskipdrakt" som ser ut som noen på mars kunne brukt som grilldress.
Deretter var det bare å ligge ned og sove på benken med en tung deilig dyne. DIGG! Jeg fikk blader te og vann, men trengte overhode ikke lese da jeg sovner på et blunk hvor som helst og når som helst. Ferdig med behandlingen ble jeg surret opp og det meste av "gjørmen" ble tørket av. Jeg ble målt igjen og kunne dra derifra frisk og rask med ny energi. Nå har jeg fått treningsforbud i tre dager (!!) og jeg får ikke lov å dusje før mandag morgen ( !!!!!). Behandlingen virker i ti dager så jeg har fått forskjellige restriksjoner ut neste uke som mange liter vann om dagen, ikkekaffe, fritert mat osv. Ikke noe problem . Fritert mat er vel ikke det som står høyst på lista og så lenge jeg kan drikke te har jeg det superb.
Anbefaler jeg dette ? Så klart- alt som pleier kropp og sjel og er med på å rense kroppen er en positiv ting. Og skulle man være plaget med mye avfallstoffer på typiske steder som rompe, lår og nedre skulderregion kan man i tillegg gå ned noen cm. En super måte å starte en bedre livstil på. Selvfølgelig bør man ikke ta dette istedet for grønn te, alger og hvetegress, men i kombinasjon mener jeg.
Jeg kommer med tilbakemeldinger om en ukes tid for å gi 100% tilbekemelding på hvordan det har gått.
Neste fredag skal jeg teste en annen ting, nemlig Hydraderime behandling. Dette da jeg ønsker å gjenopprette fuktigheten i ansiktet eller "misshandling" fra aircondition i danse og aerobicsaler det siste tiåret. Får jo slenge inn årets kompliment jeg fikk av hudterapeuten - Jeg har ikke en rynke, men linjer som har oppstått pga for lite fuktighet i huden. HURRA!!! Så nå skal vi se neste uke da- Tenker et før og etterbilde er på sin plass : )
God Helg!!

5 kommentarer:

Anett sa...

Spennende Marie !! Jeg er spent på resultatene ! God helg !

Unknown sa...

Dette høres veldig spennende ut. Jeg lurer på hvor ofte må en slik behandling tas, for jeg regner med at avfallsstoffene ikke er borte for godt og hva kan man gjøre for å holde seg der? Stå på Marie :o)

Marie sa...

Hei!
Avfallstoffer er som du sier noe som ikke blir borte for godt. Man kvitter seg med gammelt samtidig som nye avfallstoffer kommer. De anbefaler behandling to-tre ganger over en måned eller to, men jeg starter med en da jeg renser kroppen ganske ofte på andre måter. Utifra det jeg kan om å kvitte seg med slikt bør det gjøres hvert 2. år.
Samtidig bør man gjøre det beste ut av det og gi kroppen en daglig mini-detox ved hjelp av enten sitruc, alger o.l
Selv tar jeg en meget rensende hverdagskur som er en blanding av hvetegress, spirulina og chlorella og jeg merker forandring på hud og fordøyelse i de periodene jeg har gjør dette kontra når jeg ikke har gjort det.

UCW er mye mer skånsomt enn f.eks shapemassasje og renser hele kroppen og ikke bare problemområdene som er synlige.

Gooood kveld til dere : ))

Anonym sa...

Hei. Hva var prisen på herligheten?

Marie sa...

1850,- Ikke ille i det hele tatt med tankte på den helseeffekten det har.
Beregn minimum to timer - Jeg var der i to og en halv time... : )

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten