Her er oppskriften - enjoy!
- 4 kyllingfileter
 - Fersk Champignong
 - 1/2 rødløk
 - 1 dl cashewnøtter
 - 1 stang vårløk
 - div grønnsaker etter smak.
 
Appelsinsausen
- 1 appelsin
 - 1SS olje
 - 2dl fløte
 - 1 SS fersk ingefær
 - 3dl hønsebuljong ( helst uten gjær og med redusert salt....)
 - 1ts revet appelsinskall
 - 1-2 fedd hvitløk
 
- Legg kyllingfileten i ildfastform. Sprut på en "dæsj" Olje og vann på hver filet og krydre med litt himalayasalt ( eller lo/seltin osv..) og pepper .
 - Kutt grønnsaker etter smak i biter og legg i formen ( løk, brokkoli, Champignon, paprika osv..) Sett så inn i ovnen. Stekes på 185 grader i 25 minutter.
 - Hell 1 SS olje i en kjele og rasp ingefær, hvitløk og apelsinskallet i oljen og fres sammen i ca ett minutt.
 - Bland ut litt buljong i 3dl lunkent vann og hell i gruta sammen med fløte og saften av en stor halv appelisin.
 - Smak til med Himalayasalt og pepper og la det stå og småkoke i 10 minutter.
 - Så er det bare å servere!
 
1 kommentar:
Denne sausen var himmelsk! Tror det blir saus til kalkunen på nyttårsaften.
Legg inn en kommentar