Kyllinfileter - 1-2 pr person
2 baconstrimler pr person
Pesto
Rødløk
Frisk Basillikum
Sukkererter
Rød Paprika
En boks hakkede tomater
Parmesan
Fløte / Kesam eller Soya-fløte-erstatning ( ca 1 dl på tre prosjoner )
Olje
Fremgangsmåte
- Forvarm ovnen på 200 - 225 grader avhengig av ovn.
- Gni kyllingfiletene i pestoen og snurr bacon rundt. Fest gjerne med stram hyssing.
- Stek raskt filtene i panna på begge sider for så å legge de i en ildfast form smurt inn med olje.
- Hakk opp grønnsakene og legg i ildfasteformen.
- Bland de hermetiske tomatene med 1 dl fløte ( eller kesam eller soya ) og bland sammen med hakket basilikum før det helles over formen.
- Stekes i ca 45 minutter midt i ovnen.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar