Her kommer en supergod og enkel oppskrift - Det er to posjoner og passer til både lunsj, etter trening eller middag. Ta med på jobben i termos da vel !
Ingredienser til to porsjoner
- 2 st kyllingfilét / kalkunfilet (
- EVT reker )
- 100 g frisk champingnon
- 4, 5 dl kokosmelk
- 4 - 6 charlottløk
- 2-3 ruller sitrongress
- 2 ts ferskingefær (sliced)
- 1 ts himalayasalt
- Saften av en kvart lime samt skallet av en halv lime ( kun det grønne på skallet,det hvite er vont )
- 2 ts finhakket chili ( og la noen mindre hele chili flyte rundt..)
- 1 SS finhakket vårløk
- EVT smak til med Himalayasalt / LOsalt og pepper til slutt -
Fremgangsmåte
1. Del kyllingen i strimler og alle grønnsakene. ( evt finhakk )
2. Kok opp kokosmelken og la den syde i 5 minuter før du tilsetter kylling, champinjong chalottenløk, limeskall ( ikke saften), ingefær og sitrongress.
4. La puttre lit til kyllingen er gjennomkokt og tilsett så lime, chili og vårløken.
5. Serveres rykende varm.
Obs : Ikke spis sitrongress og evt ingefær (smak og behag ). Her skal smaken kokes inn i suppa.
Nyt - dette er sunt og ikke minst digg !!
For informasjon om kurs holdt av Aktiv Mamma gå inn på www.studiostepup.com
3 kommentarer:
Denne har jeg prøvd selv. Nydelig!
Populær suppe her i huset:-)
Takk for bra trening i går forresten. Kjenner det litt i dag gitt..men det er vel meningen også;-)
Ja, den er super! Manglet bare fiskesaus så er den mer eller mindre indentisk om man kan kalle det det- Ja, i dag skal du kjenne det godt ; ) Bare hvile i dag!
Tror jeg må prøve denne en dag! :-)
Fin blogg har du også. Har nettopp startet selv ( i dag faktisk) så ta gjene turen innom :-)
Legg inn en kommentar