tirsdag 24. mai 2011

Helt klart kraftig og sunn enn tynn og usunn !

Takk for at VG skriver dette.  Jeg kjenner til alt for mange som tror de er sunne ( og tror at de ser sunne ut ) fordi de har arvet slanke gener fra mor eller far.Men, tynne lår sier ikke noe om hvor trent du er og en liten rompe trenger ikke si at du spiser sunt. Det finnes en del av befolkningen som er født med en naturlig høy forbrenning. Mange av de som er så heldige ser ut til å lure seg litt unna trening av den grunn at de ikke legger på seg så fort. Lurt ?
Nei, det er å lure seg selv. Jeg ser veldig fort på  en person om  han/hun trener og spiser næringsvettig. Som PT i mange år nå er det ikke vanskelig å se hvordan folk trener, uansett om man er tynn eller ikke.  De som tror de slipper unna med "jeg trenger ikke trene " og "kan spise det jeg vil" taper nok desverre, for på innsiden vil det gradvis tære på og så en dag vil det synes på utsiden.  Det er så synd at jenter jager etter å se mest mulig slanke ut når dette absolutt ikke trenger å se best ut eller være det beste for kroppen.Alle er forskjellige, men å holde seg i form det er felles for alle!
Så ...Veltrent  og kraftig eller  utrent og tynn ?Heller 10 kg pluss og stram i fisken enn 10kg minus og slapp i fisken. Litt former trenger ikke være helseskadelig også er det stilig med litt kurver (veltrente ) Enig ?

Selvfølgelig kan kraftige menneskervære i god form ! 
Dette kan være tegn på en slank person som  ikke får i seg rett næring og trener/ beveger seg for lite. 

  • Dårlig holdning
  • Eksem
  • Det hvite i øynene er lite klart
  • Sprø negler
  • Det som er av fett er plassert rundt magen.
  • Tynt, sprøtt hår
  • Ofte syk / hanglete
  • Dårlig imunforsvar
  • Humørsvigninger

+ + +

5 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig!

Anonym sa...

Jenter som ikke tar vare på kroppen blir bare deigete og slappe. Jeg digger former, pupper og lår hipp hurra!

Anonym sa...

Veldig bra innlegg, men husk at det er mange som ikke ønsker å være så tynne også da. Viktig at du ikke snakker om de som noe nagativt, men et gjør du jo ikke, men noen kan kanskje oppfatte det slik. Fin blogg.

it's training sa...

Helt enig! Ble veldig glad når jeg leste dette i VG:)

Fitnessnora sa...

HELT enig! Noe av det styggeste jeg ser er "tynnfeite" jenter,akkurat sånn som du beskriver det! De er tynne og trener ikke, derfor blir de dvaske og slapppe. Neitakk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten