tirsdag 21. juni 2011

Bursdag og gave i magen !!

Nok en gang rundet de 30 ( ehem ) og tradisjonen tro kom min lille familie på "overraskende" besøk i morges. Såååå overrasket når hunden hoppet på magen, Stjerna sang sangen og pappa bar gavene, hehe. Sannheten er at jeg også ble vekket mye tidligere av Espen og puttet i kvalmedempende medisiner slik at jeg i det hele tatt skulle klare å se "bursdagstoget" uten å svikte hele seansen med et hode kronisk i bøtta. Og jeg holdt ut flere timer - weee. Min første morgen på snart 5 uker uten bøtte :)))
Anyway - Jeg fikk gaver noe jeg ikke trengte for jeg har fått verdens beste gave alt - nemlig barn nr to i magen  og jeg er såååå lykkelg  for det. 
"Overlevelseskurv" for gravide. Utrolig herlig gave satt sammen av Stjerna og Espen.   Masse blader, salt snop ( viktig på bursdager ), lakris , oppmuntrende kort og diverse andre herlige gaver.
" BiBi"  - Elsker smykkene og glad Espen kjenner meg såååå godt. Smykket er mye flottere i virkeligheten!
Dette er det masse sølv og bling på, samt semsket / hårete beige "skinn". Matcher Replayskoene jeg kjøpte i Praha             ( flinke Espen ) . Jeg har ikke ønsket  meg noen i gave i år, men han klarer  allikevel slå spikeren på hodet.  Det 2. Bibi smykket jeg får av han på noen år og jeg håper det ikke blir det siste ;)


4 kommentarer:

Aina sa...

Gratulerer med dagen din og med baby i magen. For en gave da : )

Anonym sa...

Så kult smykke. Takk for linken og fin blogg du har.

it's training sa...

stilig! og gratullerer

it's training sa...

stilig! og gratullerer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten