søndag 21. august 2011

Mine "must haves " for 2012.

Jeg starter nyåret med å bli mamma igjen og har såvidt titttet på ting og tang man bare MÅ ha. Hva mitt fokus er på barselåret er kanskje ikke så rart og jeg må si jeg gleder meg til å kunne gjøre det jeg liker best med en liten tass på slep :)

Strollometer er et flott reskap for å kartlegge hvor langt man har løpt ( trillet..), hvor fort, hvor lenge + temperatur osv. Genial ings for fedre som gjerne synes trening blir litt mer lystbetont om amn kan tegne ned noen tall etterpå :) JEg digger den og skal bestille den fra USA, i Norge tar de 400,-, mens du får den for halve prisen gjennom amazon.

Bob ST1001 Sport Utility Stroller Blue
BOB treningsvogn. Denne varianten må importeres fra USA og det er det verdt. JEg har etter mange år som PT for kvinner med barnevogn sett hva som fungerer bra og hva som ikke fungrer og dette er den soleklare vinneren!  Den varianten som de har så vidt begynt å selge i Norge er ikke like "hard core" som den både Espen og jeg vil ha. Denne er super robust med store luftfyldte hjul som gir ekstra god demping på løpeturer.  GLEDER MEG! 


For informasjon om kurs holdt av Aktiv Mamma gå inn på www.studiostepup.com
bosie-boo out of distance monitor
BosieBoo " Barn ute av syne". En liten alarm går av når barnet ditt går lenger enn det du har satt avstanden på. 5 - 50 meter.  Vet ikke om dette er noe jeg MÅ ha ( hvertfall ikke de første årene), men det er jo en bra ting å la de små være litt selvstendige og ute av syne, men samtidig under litt oppsyn... Jeg klarte eg uten med første barn og klarer meg kanskje uten nå også :)
Baby Banz Hearing Protector Earmuffs
At knøttet i magen får en litt "brutal" start i livet er nok ingen tvil for her skal det danses og trenes på Studio Step Up så snart man er utskrevet fra sykehsuet. At det står et "kick ass" anlegg der gjør det kanskje litt vel bråkete for "knøttet" så da er det greit med noen skikkelige "anti-høriser" . Det beste av alt er vel at de kommer i Camo - haha for som alle vet blir dette en skikkelig Boot Camp baby som skal være med mamma på jobb somm Boot Camp instruktør ikke så lenge etter fødsel - GLEDER MEG!
Baby Banz Hearing Protector Earmuffs

New Pink Kidsleep for Girls
" KIDSLEEP" er en genial oppfinnelse. Dette savnt jeg da Stjerna var fire år og ville opp 6 om morgenen på en lørdag. Man stiller klokken inn på et tidspunkt det er ok for barnet å stå opp . Et lysende bilde viser da for barnet at nå er det ok tid  åstå opp på. ersom det ikke er stå-opp-tid vil et bilde av en sovende ku vises på skjermen. Enkel å forstå for  liten og stor.  Garantert at en slik skal i hus etterhvert. Kan kjøpes på i de fleste norske barneutstyrsbutikker.
Photo of child asleep
Photo of child awakebuggy-weights-m.jpg
" BUGGY WEIGHTS" er vektmansjetter til triller. Først tenkte jeg at det er vekter så vognen blir tyngre ( fordi jeg manisk er ute etter at alt skal dreie seg om trening hele tiden...), men etter å ha lest litt mer nøy så viser det seg at det er langt mer genialt enn det. Dette skal nemlig forhindre at triller tipper bakover når man lesser på med matvarer osv. Genialt! 
hipseat.jpg
"HIPPYCHICK HIPSETA" - Som personlig trener for kvinner i barsel tar  jeg av meg hatten for denne fantastisk enkle, men så nyttige redskapen. Jeg holder alltid leksjon omat man MÅ avlaste skuldrene mer som småbarnsforelder. Med denne saken er det jo bare så enkelt å gjøre nettopp dette, avlaste og forebygge belastningslidelser! Genialt! Man må jo huske å bytte side her også... Lø p og kjøpe, denne bestiller ejg med en gang ! Du får kjøpt Hippichick på bl.a. Babyshop. 

3 kommentarer:

Elin sa...

Som fysioterapeut i barselpermisjon må jeg si at den hofteputen er meget effektiv. Kjøpte den i London til førstemann og bruker den nå igjen. Fin blogg du har med mange motiverende innegg.

Anonym sa...

Her var det mye artig. Den vekkerklokken er nok noe for vår familie. Foreldre med laken skrekk og et barn som våkner når hanen galer er litt problematisk. Kan du noe om å lage barnemat selv. Skulle gjerne hatt litt tips der.

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Heisann,
Ser du hadde planer om å importere BOB Sport Utility, som er off-road varianten av BOB Ironman som selges her i landet. Om du har fått den i hus (eller kanskje heller bod/garasje), bare lurer jeg på om du er fornøyd med den? Jeg ser ut i fra spesifikasjoner at Ironman er litt lettere, men Sport Utility har hjul mer tilpasset norske forhold med snø, og kanskje turer i skog og mark. Gi meg gjerne en tilbakemelding om eller når du har fått prøvd vognen :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Blogglisten